Laško pivo vodi na festival "PIVO IN CVETJE"

Slovenački grad Laško nadaleko je poznat po odličnom pivu, ali i po muzičkom festivalu "PIVO IN CVETJE", koji se ove godine održava od 13. do 16. jula, i to 53. put.

Tim povodom, Laško pivo u Srbiji organizuje foto konkurs čija je tema uživanje u ovom pivu i prolećnom cvetnom ambijentu. Prijavljivanje radova traje do 30. juna, a pet najkreativnijih autora fotografija osvojiće po dve ulaznice za Festival, uz celokupni propratni paket.

Hladno pivo u bašti omiljenog kafića ili ispijanje Laškog na vašoj terasi punoj cveća – samo su neke od opcija, a mašta učesnika kreiraće sadržaj fotografija i odlučiće ko će ovog jula posetiti Festival, na kome će nastupiti poznata muzička imena, kao što su Samanta Fox, Airbourne, Ugly Kid Joe, Riblja Čorba, Bombaj štampa, Tony Cetinski i mnogi drugi.

Kako do 5x2 karte za festival "PIVO IN CVETJE"?

Za učešće na foto konkursu potrebno je da se na sajtu www.lasko.rs unese kod koji se dobija pri kupovini najmanje pet Laško piva (0,5l boca ili 0,5l limenka) u bilo kom Idea, Mercator ili Roda objektu širom zemlje.

Nakon registracije, učesnici konkursa mogu da postavljaju autorske fotografije na zadatu temu, preko zvaničnog sajta, kao i da glasaju za omiljene radove. Od 30 fotografija sa najviše glasova, stručni žiri odabraće pet najboljih. Pobednicima će pripasti po dve karte za Festival, uz propratni paket koji uključuje prevoz, smeštaj, putno i zdravstveno osiguranje.

- Oslobodite svoju kreativnost i neka vas omiljeni cvetni ambijent i Laško pivo inspirišu da možda baš vi napravite jednu od pobedničkih fotografija koja će vas odvesti na ovaj kultni festival - poručuju organizatori takmičenja iz kompanije HEINEKEN Srbija.

O brendu Laško Zlatorog

Od samog početka pa do danas, istorija pravljenja Laškog piva bazirana je na ljubavi prema ovom dragocenom piću. Još u XIX veku, Franz Geyer, pekar i proizvođač rakije od meda, osnovao je pivaru i utabao stazu budućim pokolenjima. Nekoliko decenija kasnije, ljubav je udružena sa znanjem, kada je Simon Kukec, slovenački preduzetnik napravio novi tip piva i prvi pivski brend – termalno pivo.

Tokom XX veka, pivara je, kao i celokupno društvo, prolazila kroz burne periode. Od izvoza piva u daleku Indiju, do potpunog uništenja pivare tokom Drugog svetskog rata.

Ipak, period oporavka Jugoslavije je tekao uporedo sa oporavkom brenda, pa je Laško postalo najkvalitetnije i najprepoznatljivije pivo na prostoru zajedničke države.

Danas, nakon decenija predanog rada i iskrene želje, Laško ponosno nastavlja utabanom stazom slavnih predaka i donosi ukus pravog piva za svačiji sto.

O kompaniji HEINEKEN

HEINEKEN je najrasprostranjeniji proizvođač piva na svetu i ima vodeću ulogu u razvoju i marketingu premium pivskih brendova i cidera. Više od 250 međunarodnih, regionalnih, lokalnih i posebnih vrsta piva i cidera, predvođenih Heineken® brendom, čine snažan portfolio kompanije. Posvećeni smo inovacijama, dugoročnim investicijama u naše brendove, dobro organizovanoj prodajnoj egzekuciji i fokusirani na efikasno upravljanje troškovima. Kroz program "Stvaramo bolji svet", održivost čini sastavni deo poslovanja i pruža dodatnu vrednost za sve naše stejkholdere. HEINEKEN ima stabilnu i dobro izbalansiranu geografsku rasprostranjenost i zauzima liderske pozicije, kako na razvijenim tržištima, tako i na tržištima u razvoju. Broj zaposlenih iznosi 73,000, a kompanija posluje u 167 pivara, sladara i drugih proizvodnih pogona u više od 70 zemalja.

U Srbiji, kompanija HEINEKEN Srbija predstavlja proizvođača piva koji aktivno posluje u dve pivare, Zaječaru i Novom Sadu. Portfolio brendova čine: Heineken, Amstel Premium Pilsener, Kapuziner, Krušovice, Newcastle Brown Ale, Sol, Zaječarsko, Zaječarsko Crno, Laško, PilsPlus i Master pivo.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.