DECENIJA USPEHA IGORA TODOROVIĆA: Modnim matineom obeležen jubilej

Među prisutnima najveću pažnju svakako je privuklo pojavljivanje Zorane Mihajlović, potpredsednice Vlade Srbije i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost.

Ovom slavlju prisustvovale su i dizajnerke Melina Džinović i Suzana Perić, voditeljka Suzana Mančić i glumice Lena Bogdanović i Jelena Gavrilović.

- Početak druge decenije rada na brendu koji nosi moje ime rešio sam da obeležim modnim matineom na jednom od najlepših delova prestonice - Savskom pristaništu. Iako su za događaje ovog tipa najčešće rezervisani večernji termini odlučio sam da svoje prijatelje i one koji vole, nose i prate brend iza kog stojim u podnevnim časovima podsetim na sve ono kroz šta smo zajedno prošli, modele koji i danas izazivaju podjednaku pažnju i dokazuju da kada vam je kvalitet na prvom mestu onda vaš trud prevazilazi trendove i nadam se da sam u tome i uspeo. Pistom nisu šetale manekenke već smo kroz video materijal pokazali kako izgleda jedan dan u našem novom prostoru, ali i kako vidimo jednu Beograđanku. Baš kao i naše dame tako i mi koji stojimo iza brenda Igor Todorović sigurnim korakom idemo napred - rekao je dizajner.

/

Pogledajte još