Zaječarsko pivo uz naše olimpijce i na putu za Tokio 2020.

Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije i Aleksandros Daniilidis, direktor kompanije HEINEKEN Srbija, u ime brenda Zaječarsko, potpisali su danas ugovor o nastavku saradnje u olimpijskom ciklusu TOKIO 2020. Zaječarsko pivo i Olimpijski komitet Srbije na obostrano zadovoljstvo nastavljaju da zajedno promovišu fer-plej i rezultate zasnovane na timskom radu.

- Čestitam gospodinu Maljkoviću i novoizabranim članovima Olimpijskog komiteta Srbije. Uvereni smo da će uspeti da povedu srpski tim ka novim, velikim olimpijskim pobedama, a nama će biti zadovoljstvo da zajedno nastavimo da širimo duh olimpizma širom Srbije. Ponosni smo na partnerstvo sa Olimpijskim komitetom Srbije koje traje već osam godina i srećni smo zbog nastavka saradnje u naredne četiri godine. Sport je utkan u svaku poru srpskog društva. To je trajna i snažna vrednost koju dele Olimpijski komitet Srbije i Zaječarsko pivo - izjavio je generalni direktor kompanije HEINEKEN Srbija, Alexandros Daniilidis.

U duhu podrške Olimpijskog komiteta i razvoja srpskog sporta cilj je da Zaječarskonastavi da pomaže naše sportiste, kako bi ostvarili još veći uspeh na Igrama 2020.

- Veoma smo ponosni što je naš brend Zaječarsko pivo, uz podršku građana Srbije, prošle godine donirao vredna sredstva za klubove kojima je bila potrebna pomoć. Zaječarsko pivo će nastaviti da pruža punu podršku Olimpijskom komitetu Srbije u nastojanjima da razvija i deli olimpijske vrednosti. Mi ćemo dati sve od sebe da i u predstojećem olimpijskom ciklusu, na putu ka Tokiju, podržimo jedan od najvažnijih elemenata srpskog sporta - male klubove koji predstavljaju nadu za budućnost, ispunjenu novim šampionima - poručio je Daniilidis.

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Božidar Maljković, izrazio je zahvalnost zbog nastavka saradnje i pružanja podrške Nacionalnom olimpijskom timu.

- Raduje nas nastavak ove saradnje jer izvesno ukazuje na to da su ljudi iz kompanije Heineken Srbija prepoznali vrednost i značaj ulaganja u vrhunski olimpijski sport. Ova podrška će u mnogome pomoći realizaciju programa naših najboljih sportista i timova na putu za Tokio. Sa druge strane činjenica da su prikupljena sredstava, kroz akciju “Od Zaječara do Rija cela zemlja navija” donirali klubovima najuspešnijih sportista iz Rija i Londona govori o njihovoj svesti i važnosti ulaganja i u sport na lokalu i na tome smo im posebno zahvalni. Veliko je zadovoljstvo imati ovakvog partnera - rekao je Maljković.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.