Aleksandar Jovanović: Glumci znaju da odglume da dobro kuvaju, sve je u stavu i nastupu!

Moja Kravica Food Talk 2017.” okuplja stručnjake, proizvođače, kompanije, medije i poznate ličnosti koji će pričati o aktuelnim temama iz sveta gastronomije i vina.

Konferenciju će otvoriti Ivan Đoković, pokrajinski sekretar za privredu i turizam.

Tokom tri panela, različitih prezentacija i case study-ja, učesnici će govoriti o tome kako kroz hranu promovišemo kulturu, keteringu, zaštiti potrošača, a poznate ličnosti će učestvovati i u VIP kvizu znanja o hrani, vinu i kuvanju.

U "VIP kvizu znanja - VIP Food, Wine & Cooking Quiz" učestvovaće i Aleksandar Jovanović Meda, glumac, sa kojim smo razgovarali u susret konferenciji:

Da li volite da kuvate i koji je vaš specijalitet?

- Obožavam da kuvam, posebno za druge! Moj specijalitet je tart sa šumskim voćem, djumbirom i Ganaš kremom od crne čokolade i Brauni sa Oreo keksom.

Koju hranu najviše volite da konzumirate i da li je vaš izbor uz obrok vino?

- Najviše volim da konzumiram hranu bogatu mesom i orijentalnim začinima kao o domaće specijalitete kao što su punjene paprike i kuvana kolenica sa ljutim krompirom. Uz glavno jelo uvek konzumiram vino u poslednje vreme najviše Pro Anima belo.

U kom segmentu našeg kviza se najbolje snalazite: poznavanje vina, namirnica ili tehnika kuvanja?

- Recimo neka bude poznavanje namirnica

Da li su glumci generalno dobri kuvari?

- Generalno nisu dobri, ali generalno znaju da glume da dobro kuvaju. Sve je u stavu i nastupu. :]

U ovogodišnjojExperience zonipod platanima pod nazivom "DISCOVER THE FUTURE OF TASTE" probaćemo domaće specijalitete, ali i hranu iz svih delova sveta, prisustvovati likovnoj koloniji na travi, a za kraj programa uživati u nastupu benda DRUM N ZEZ.

Konferansije ovogodišnjeg "Moja kravica Food Talk-a" bićeRada Đurić, novinarka i TV lice.

Kompletan program i način prijave za učešće možete pogledati na linku:www.color.rs/foodtalk2017/

Konferenciju u organzacijiColor Media Communications i HBO Color Media Eventssu podržaliGrad Novi Sad, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Udruženje za razvoj ruralnog i eko turizma Bač u srcu Bačke

FT2017-insta-i-FB-post

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.