HOROSKOP ZA 8. JUN: Bikovi, izbegavajte sumnjive poslovno-finansijske ponude; Vage, profiltrirajte svoje misli i osećanja

OVAN

Delujete samouvereno i računate na iskrenu podršku bliskih saradnika. Umete da organizujete zajedničku akciju ili da napravite pravilnu raspodelu poslovnih uloga i interesa. Očekuje Vas uspeh u robo-novčanim razmenama. Dopada Vam se ono što je "nedostižno" ili osoba do koje ne dopire Vaš glas. Razmislite kome treba da uputite neki "ljubavni signal".

Sugesetija:
Izbegavajte brzopletost, usporite svoj ubrzani ritam.

BIK

Ponekad treba upotrebiti različite mere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Rizik prepustite drugima i izbegavajte sumnjive poslovno-finansijske ponude. Iskrene emocije uvek deluju lekovito, zadržite svoju pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći koja Vas prati.

Sugestija:
Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija, opustite se.

BLIZANCI

Ukoliko Vas neko nagovara na poslovno-finansijski izazov ili na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije Vaše tajne namere, stoga ne budite naivni ili brzopleti. U ljubavnim očekivanjima, kao da stalno idete za korak ispred svog partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu.

Sugestija:
Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

RAK

Obratite pažnju na različite informacije koje imaju praktično znacenje, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne namere. Ponekad treba delovati dovoljno brzo i bez suvišnog taktiziranja. Nema razloga za nametljivost pred bliskom osobom. Uživajte u stvarima koje odgovaraju zajedničkom afinitetu i ukusu. Oslonite se na svoju intuiciju i osećanja.

Sugestija:
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

LAV

Ako želite da ostvarite svoje poslovne ciljeve potrebna Vam je nečija podrška ili posredovanje. Nemojte očekivati nemoguća rešenja, već prikupite sve neophodne informacije o dobrim poslovnim prilikama. Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbegavajte rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa ljubavnim partnerom.

Sugestija:
Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilniju ishranu.

DEVICA

Jasno Vam je da sve ima svoj "vek trajanja", ali uporno insistirate na stvarima koje su prevaziđene. U susretu sa saradnicima uzaludno pokušavate da promenite nečije mišljenje i ponašanje. Prihvatite poziciju u kojoj se nalazite. Partnerovo nerazumevanje na Vas deluje obeshrabrujuće, reagujete osetljivije nego obično. Ulepšajte svoje raspoloženje na neki od načina koji su Vam lakše dostupni.

Sugestija:
Izbegavajte rivalske odnose i konfliktne situacije, opustite se.

VAGA

Neko Vam jasno daje do znanja, da sve ima svoju cenu. Potrudite se da pravilno zaštitite poslovne interese i da sačuvate svoju poziciju u krugu saradnika. Loš dijalog, prihvatite kao novu lekciju o poslovnim odnosima. Ne želite previše da pričate o svojim osećanjima, prija Vam nečije intimno društvo i potreba da Vam iskreno ugodi.

Sugestija:
Važno je da profiltrirate svoje misli i osećanja, opustite se.

ŠKORPIJA

Imate ambiciozne planove i potrebu da ostvarite zapaženu ulogu, međutim Vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Nema potrebe da se ponašate previše nametljivo i zahtevno u društvu saradnika. U emotivnom smislu, bolje je prihvatite poznatu situaciju. Ulazak u neku "zabranjenu zonu" ili iznenadni poriv za ljubavnom avanturom, može da Vas razočara ne neočekivani način.

Sugestija:
Podstičite kod sebe veću strpljivost i samokontrolu.

STRELAC

Očekuju Vas interesantni susreti, obratite pažnju na svoj stil izražavanja ili na utisak koji ostavljate u društvu saradnika. Učinite sve što je potrebno, da spojite prijatne situacije sa korisnim ciljevima u različitim pravcima. Sve je moguće kada imate dobru volju. Partner pokazuje posebno interesovanje za Vaše ideje, nastavite sa proverenom taktikom.

Sugestija:
Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

JARAC

Očekuju Vas iznenadne komplikacije u susretu sa saradnicima, ali to ne treba da utiče na Vašu koncentraciju i dobru volju. Sačuvajte prisebnost duha i preuzmite inicijativu u presudnom momentu. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu. Važno je da osetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u društvu bliske osobe. Uvek sve može da se prilagodi zajedničkim potrebama.

Sugestija:
Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, unosite više vitamina.

VODOLIJA

Neko iznenada remeti Vaše poslovno-finansijske planove i ignoriše Vaše primedbe. Ipak, nemojte dozvoliti da neko u Vama podstiče niske strasti. Nema razloga da ulazite u rivalske odnose, a zatim da trpite ružne posledice. Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom, realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate dovoljno stila i dobre namere.

Sugestija:
Prijaće Vam zabavni sadržaji i relaksacija, kao podsticaj za dobro rasploženje.

RIBE

Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili brzi u poslovnoj akciji, očekuje Vas uspeh na različitim stranama. Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti koje garantuju zajednički uspeh. Privlači Vas nova "emotivna igra", upotrebite svoj šarm i diskretno odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Prijaće Vam neki novi ili uzbudljivi susret.

Sugestija:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Izvor: Astrolook

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.