Raspust počinje na nikad većem - trećem po redu Mts Balkan Tube Festu!

Svi su oni zajedno u specijalno dizajniranom autobusu došli do hotela M gde se i održavala konferencija za medije.

Mirjana Vladisavljević, Milica Perić, Dušan Srbljak i Aleksandar Leštarić kao organizatori i autori festivala, zajedno sa Natalijom Jegdić i Ljubinkom Zarubicom iz Mts-a koji je generalni sponzor ovogodišnjeg dešavanja, obratili su se okupljenima i objasnili kako iz godine u godinu festival sve više raste. Tako će biti i ovaj put, kada se spisak učesnika proširuje i na jutjubere iz Makedonije.

Kao uveritira za „E Clash“ (Gaming&IT event) na ovogodišnjem festivalu, biće organizovan „BTF Clash: powered by ASUS“ turniri u najpopularnijim e-sport naslovima današnjice – LOL i CS:GO. Spremljen je do sada najveći nagradni fond! Kvalifikacije će se održati 17. i 18. juna, a prijave traju do 16. juna (na vebsajtu festivala će biti objavljeni detalji). Završni turnir će se održati 24. i 25. juna na samom Mts Balkan Tube Festu.

Predviđen je i turnir u najpopularnijim igricama o najvažnijoj sporednoj stvari na svetu – FIFA i PES (prijave putem www.fudbalica.com), a partner na projektu - škola Artimedija, organizovaće u holu i stejdž sa intervjuima, muzikom, igrama...

Iako je #MtsBalkanTubeFest2017 prvenstveno festival za mlade, ni roditelji nisu isključeni. Na panelu o bezbednosti dece na Internetu pričaće se o svim nedoumicama, informacijama i sigurnosti uopšte kako bi mame i tate znale kako da edukuju svoje mališane.

Tokom 48 sati festivala, prodefilovaće preko 150 najpopularnijih jutjubera regiona što putem zvaničnog programa, što kroz propratna dešavanja. Detalje možete dobiti putem linka: balkantubefest.com/program/program-2017

Free to play računari, okršaji u Clash royal-u, DJ-evi, druženje sa jutjuberima, nagradne igre, takmičenja i još mnogo toga su, pored zvaničnog programa, samo neki od elemenata najvećeg festivala jutjub kulture u regionu, stoga nabavite karte na vreme putem GigsTixa ili na blagajni Sava Centra.

I ne zaboravite - Raspust počinje na MTS Balkan Tube festu!

Pogledajte još