fbpx

Turistička organizacija Nemačke jača imidž brenda novom kampanjom #GermanySimplyInspiring

Kampanja je pokrenuta u bliskoj saradnji sa regionalnim marketinškim organizacijama kako bi potražnji za odmorima u Nemačkoj bio dat dodatni impuls.

Petra Hedorfer, predsedavajuća Upravnog odbora Turistička organizacija Nemačke (DZT), objašnjava:

- Nemačka je kao turistička destinacija izgradila prepoznatljiv brend i izvrsno je pozicionirana. Otežane okolnosti koje su se u 2016. odrazile na dolazni turizam, u koje ubrajamo ekonomske faktore poput Brexit-a ili recesije u velikim izvornim tržištima, kao i sigurnosne aspekte, pre svega strah od terorističkih napada, igraće i u 2017. važnu ulogu na izvornim tržištima. Iz tog razloga težimo da istrajnu atraktivnost Nemačke kao turističke destinacije stavimo u komunikativnu žižu putem uzbudljivih saveta za putovanja i da time našim potencijalnim gostima obezbedimo dodatne podstreke za putovanje.

Poruka kampanje glasi: "Germany Simply Inspiring". Raznolikost ponude odgovara rasponu korišćenih medija: film, savet u vidu Facebook posta, Canvas Ad, kratak članak u mesečnom biltenu ili jednostavno, samo fotografija na Instagramu. Dodatnu dinamiku kampanja dobija kroz autentičnost motiva: stvarni ljudi i momenti, koji su "jednostavno inspirativni".

Turistička organizacija Nemačke

DZT (Deutsche Zentrale für Tourismus) je nacionalna turistička organizacija Nemačke koja ima za cilj predstavljanje Nemačke kao turističke destinacije. DZT ima sedište u Frankfurtu na Majni i radi po nalogu Saveznog ministarstva za ekonomiju i energetiku (BMWe), na osnovu odluke nemačkog parlamenta. DZT kreira i sprovodi strategije i aktivnosti u cilju negovanja pozitivnog imidža Nemačke kao turističke destinacije u inostranstvu i podsticanja turističkih poseta Nemačkoj, preko svojih 30 predstavništva širom sveta. Više informacija je dostupno na internet stranici našeg press centra: www.germany.travel/presse.

/

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.