PREPORUKA ZA DANAS: Bojan Marović - serija, koncert, predstava, izložba, vino, knjiga, recept

Numerom "Više te nema", koju mu je za 18. rođendan poklonila mama Sanja, i sa kojom je 2002. godine na festivalu "Sunčane skale" osvojio prvo mesto na Večeri novih zvijezda, zauvek je upisao svoje ime u istoriju domaće pop scene. Po prirodi je romantik i optimista, porodicu smatra svojim ličnim utočištem, a iako ume da bude prilično povučen, kaže da ima i onu veselu i blesavu stranu ličnosti. Kada je o ljubavi reč, ovaj miljenik devojčica ističe da voli kada ga devojka osmehom i harizmom "kupi", smatra da će biti dobar suprug i otac, a brak doživljava kao svetu stvar koja je danas nažalost izgubila smisao. Posle tri godine pauze, izvesnih životnih uspona i padova, nedavno je objavio novu pesmu "Pusti me" za koju je snimio i spot. Čitaocima našeg portala Bojan otkriva deliće svog sveta i preporučuje svoje favorite u sledećim oblastima.

Foto: Promo

SERIJA "PRISON BREAK"

Serija koju volim još odavno je "Prison break". Ima nekoliko serijala, mislim da je ovo sada peta sezona, vrlo je dinamična i zanimljiva. Volim takve serije.

www.imdb.com

Foto: Promo

KONCERT LEXINGTON BENDA

Koncert koji preporučujem je recimo koncert "Lexington benda". Momci su jako vrijedni, hrabri, i vole svoj posao i muziku... A iskreno, i pored toga što smo drugari, jako poštujem sve što jesu i što su učinili do sada. Svirao sam jednom prilikom na njihovoj baladi "Nina" violončelo zajedno sa Dušanom Alagićem, a Vuksa, njihov gitarista pisao je za mene jednu pjesmu... Drago mi je što će osvojiti Taš.

www.lexington.com

Foto: Promo

PREDSTAVA "VELIKA DRAMA"

"Velika drama" je predstava koja me je definitivno oduševila i koju bih mogao opet da pogledam.

www.narodnopozoriste.rs

Foto: Promo

IZLOŽBA "APRES"

Izložba fotografija Nemanje Maraša koja se zove "Apres", u Galeriji Progres. Jedan veoma talentovan umetnik i mislim da to zaista vredi pogledati. Suština je da prepoznamo umetnost umetnika u sebi, to svi imamo samo smo jako nezainteresovani da se bavimo sobom...

progres.rs

Foto: Promo

VINO "VEGA SICILIA"

Vino "Vega Sicilia", dobitna kombinacija tri sorte grožđa - merlot, tempranilo, kaberne sovinjon... Vrhunsko špansko vino. Hedonizam nema veze sa cenom, velika je potreba uživati u životu, to ne smemo da zaboravimo.

www.vega-sicilia.com

Foto: Promo

KNJIGA "KRITIKA ČISTOG UMA"

Volim da preporučim Kanta - "Kritiku čistog uma". Mnogo je bitno da pronikneš u suštinu, a suštinom da braniš princip svog postojanja i puta kojim hodaš...

www.delfi.rs

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

RECEPT PODGORIČKI POPEK

Recept - podgorički popek, cicvara, školjke... dobra riba, iskreno to je nešto što se svakodnevno jede u mojoj kući, i volim da kuvam za druge ljude... Kuvanje mi je hobi.

Autor: Marija Milošević

Pogledajte još