Štrand Summer Fest: Danas fitness jutro, izbor za najbolju domaćicu, bend Teške boje i DJ Flexx

_MG_6901_MG_6907

Deca su u našem kutku imala priliku da učestvuju u radionici crtanja i slikanja.

_MG_6934

Gošća našeg festivala bila je Ivana Đurđević, šampionka u fitnesu, a veče su još više zagrejali nastupi Lazar benda i DJ dua Vantiz.

_MG_6966_MG_6983_MG_7019_MG_7002

Subotu smo započeli vežbajući sa fintess instruktorkom Danielom Stamenković.

Danas od 10h održava se i prvi izbor za Domaćicu meseca, žiri će odabrati pobednicu, a svi će imati priliku da degustiraju specijalitete.

Od 20h nastupa bend Teške boje, a od 21h DJ Flexx.

Kao i svakog dana, aktivan je celodnevni dečiji kutak.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Poklon Novosađanima biće i koncert grupe „The Frajle“ i promocija njihovog novog albuma u subotu, 17. juna.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra,Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017, a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.