DAME PAZITE SE: Ovakvi muškarci ne umeju da zadovolje žene

Takve muškarce možete prepoznati po navedenim stavovima:

Oni misle da u potpunosti poznaju žensko telo

Većina muškaraca načelno zna gde se nalazi klitoris i kako izgleda. Nažalost, mnogi još nisu sigurni čemu služi, pa se još može čuti muško kukanje da njihove partnerke svršavaju samo kada im se dodiruje klitoris. Da, većina žena može doživeti orgazam samo stimulisanjem klitorisa, a problem je u tome što mnogi muškarci ne znaju šta tačno da rade s njim. Ako ne želite da budete loš ljubavnik do kraja života, zamolite partneriku da vas nauči kako da postupate s njoj vrlo važnim delom tela.

Oni misle da su vlažnost i uzbuđenost isto

To je prilično često razmišljanje. Neke žene mogu biti prilično uzbuđene, a da uopšte nisu vlažne. Kako smo već utvrdili, nisu sve žene jednake. Neke su vlažne i kad nisu uzbuđene, jer to zavisi od niza procesa u njenom telu. Njena vlažnost najviše zavisi od toga u kojoj je fazi menstrualnog ciklusa, a ako imate partnerku koja ima problema s tim, jednostavno nabavite lubrikant.

Oni misle da i žene i muškarci na isti način doživljavaju seks

Muškarac se oseća odlično prilikom penetracije. Neki misle da isto doživljavaju i žene, ali se varaju. Vagina je osetljiva i da bi sve funkcionisalo kako treba, neki zakoni moraju da budu ispunjeni. Drugim rečima, oko žene se treba više potruditi, a ne samo staviti penis unutra i misliti da je sve savršeno. To ženama tokom seksa može samo izazvati bol i nikakvo zadovoljstvo.

Oni misle da znaju šta ženama treba

Mnogi muškarci misle: "Ako ženi treba vibrator da bi postigla orgazam, koji ne može postići s muškarcem, onda nešto nije u redu s njom." Činjenica je da nešto nije u redu s muškarcima koji tako misle. Muški i ženski orgazam nisu jednaki, a žene ga postižu uz nešto više truda. Umesto pogrešnog načina razmišljanja, takvi muškarci trebalo bi da se više potrude da bi zadovoljili svoje partnerke.

Oni misle da tačno znaju šta žene žele

Muškarci često pretpostavljaju da znaju šta žene žele i to na osnovu prošlih seksualnih iskustava. Međutim, nisu sve žene iste. Muškarac nikada ne bi trebalo da misli da će se ženi sviđati sve ono što se sviđalo njegovoj prošloj partnerki. To takođe važi i za veze. Postoje žene s kojima je lako održavati vezu ispunjenu neobaveznim seksom, ali i one koje se emotivno lako vežu

Izvor: Super žena

Pogledajte još