PREPORUKA ZA DANAS: Bane Mojićević - vino, kolač, koncert, hobi, knjiga

Nakon prvog albuma koji je snimio kao pobednik ovog takmičenja, Bane je zajedno sa svojom koleginicom Tanjom Savić 2007. godine učestvovao na takmičenju "Beovizija", gde su zauzeli 12. mesto. Ovog talentovanog momka pamtimo i po učešću u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" u kojoj se istakao svojim umećem da svaki zadatak koji dobije izvede na najvišem nivou, pa je tako postao pobednik druge sezone te popularne emisije. Nedavno je publiku obradovao novim hitovima i predstavio sebe u nešto drugačijem izdanju od onog na šta smo navikli.

Danas za vas daje svojih 5 preporuka.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

VINO

Italijanski sivi pino, zbog svoje lakoće i ukusa i lagane hrane sa kojom se uklapa.


Foto: Ilustracija/Nina Dotlić

KOLAČ

Knedle sa šljivama, poznatije kao gomboce, kao i tre leće, što bi bila naša varijanta koha sa karamelom. U principu ne jedem slatko, ali znam nekad da budem slab na naše starinske poslastice.

Foto: Ilustracija/Pexels

MUZIČKI KONCERT

Voleo bih da čujem Tinu Tarner uživo, ako je još moguće, zbog njene jedinstvene energije i glasa, a pored nje i Stinga kao jednog od najvećih umetnika popularne muzike. Tako da, ukoliko imate prilike da čujete ove umetnike, moja su preporuka broj 1!


Foto: Ilustracija/Pexels

HOBI

Nešto drugačija preporuka, ali korisna, naročito u današnje vreme kda smo svi okupirni nekim drugim stvarima, virtuelnim, poslom pa često zaboravimo na važnost zdravlja i odmora. Šetnja u prirodi, vožnja bicikla. Šuma, planina, cveće, drveće, ranac na leđa i put pod noge!

Foto: Promo

KNJIGA

Trenutno me najviše inspirišu knjige moderne psihologije, motivacije i biznis veština. Recimo, knjiga Kenana Crnkića "Pazi kojeg vuka hraniš", Sajmon Sinek "Počni sa zašto", Zig Ziglar "Vidimo se na vrhu", Robert Kiosaki "Bogati otac, siromašni otac" moja su preporuka kada je ova tematika u pitanju.

Autor: Nina Dotlić

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.