CSR Srbija 2017 - Branko Vukovac: Na vrednostima se bazira kompletan proces selekcije

"Najbolji način da počnemo ovu konferenciju bi bilo da pevamo pesmu “Imagine.”- You may say I’m a dreamer. But I’m not the only one. Direktori nekih od najuspešnjih globalnih kompanija poput Google i Ikea obraćali su mi se sa 4 reči kako mogu da pomognem. Otvorili su mi vrata i obezbeđivali stručna znanja Unicefovim programima. Direktori sektora bankarstva i energetike su ponudili pomoću za decu iz Srbije. “Kako mogu da pomognem” upitali su me Telenor, Vojvođanska banka i Robert Čoban, a šta svi oni imaju zajedničko – nude pomoć, u današnjem svetu u kom vlada ekonomska nestabilnost. Uspeh u 21. veku postižu kompanije koje imaju viši cilj osim puke dobiti. Kompanije koje upravljaju prema višem cilju mogu da stvaraju više za društvo .Srbija danas beleži negatvan demorgrafski trend, nažalost. Nama u Unicefu će biti zadovoljstvo da radimo sa vama, svim kompanijama koje žele da pomognu", rekao je Mišel Sen Lot

U panelu "Savremeni koncept upravljanja ljudskim resursima" učestvovao je i Branko Vukovac, HR manager Infostuda, koji je za naš portal rekao:

"Kandidat kod nas ne može da se zaposli ukoliko nema vrednosti. Naše vrednosti su nam mnogo važne, na tome se bazira kompletan proces selekcije i nekako bazira se i sama kultura i razvoj unutar kompanije."

Kompletan razgovor poslušajte u videu:

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.