Štrand Summer Fest: Danas "Priča sa dalekih putovanja" i celodnevno druženje sa najmlađima!

_ADR6515_ADR6668_ADR6693_ADR6705_ADR6715

Crtanje, slikanje i bojenje, kao i igranje u pesku, najinteresantnije su aktivnosti najmlađim posetiocima Štranda, zbog toga vas celodnevni dečiji kutak očekuje svakog dana na platou ispod Mosta slobode, kako bi decu sklonili sa jakog sunca.

_ADR6674_ADR6682_ADR6528_ADR6686_ADR6688

Danas od 18horganizujemo prvu -Priču sa dalekih putovanja. Naš gost bićeŽikica Milošević, glavni urednik magazina "Diplomacy and Commerce" i magazina "Hello! Travel" i putopisni novinar. Čućemo njegove interesantne priče i iskustva sa dalekih putovanja.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Poklon Novosađanima biće i koncert grupe „The Frajle“ i promocija njihovog novog albuma u subotu, 17. juna, a istog dana od 10h vežbaćemo sa čuvenim treneromMarkom Tajsom.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra,Štrand Summer Fest, organizuju kompanijeColor Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podrškuGrada Novog Sada.

Prijatelji festivala suJelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linkuwww.color.rs/strandsummerfest2017, a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici –Štrand Summer Fest

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.