Roditelji, povedite vaše najmlađe na kreativnu radionicu jer danas je njihov dan na Štrand Summer Festu

_ADR6805_ADR6802

Naš gost bio je Žikica Milošević, glavni urednik magazina "Diplomacy and Commerce" i magazina "Hello! Travel" i putopisni novinar, koji je sa nama podelio svoja iskustva sa različitih putovanja širom sveta, govorio o različitim kulturama, načinu života.

_ADR6791_ADR6752_ADR6745

Roditelji, ako vaša deca vole da slikaju, crtaju, boje i da budu kreativna, ovo je njihov dan. Kreativna radionica za decu danas na platou ispod Mosta slobode od 15h. Svi sadržaji i pribor su besplatni.

_ADR6790_ADR6779_ADR6776_ADR6761

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Poklon Novosađanima biće i koncert grupe „The Frajle“ i promocija njihovog novog albuma u subotu, 17. juna, a istog dana od 10h vežbaćemo sa čuvenim trenerom Markom Tajsom.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017, a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.