PREPORUKA ZA DANAS: Vanja Mijatović - film, knjiga, serija, predstava, muzički album

Nakon što je napunila 18 godina, rešila je da se posveti muzici u potpunosti i počne da se profesinalno bavi istom. Najpre je nastupala sa svojim ocem i njegovim bendom, a nakon toga je prešla u drugi bend sa kojim je intenzivno šest meseci nastupala u Beču. Po povratku iz glavnog grada Austrije počela je da nastupa sa Acom Sofronijevićem i njegovim orkestrom, sa kojim i danas radi. Bila je učesnica i nekoliko festivala: Festival zabavne muzike Vrnjačka Banja 2008. godine, Radijski festival 2008. i Beovizija 2009. gde se publici predstavila pesmom "Led i žar" kompozitora Miše Mijatovića. Posvećena slušanju svih žanrova muzike što joj pomaže pri odabiru i proširivanju svog repertoara. Ova mlada devojka uživa u učenju grčkog jezika, kao i slušanju pesama na ovom jeziku a danas vama daje svojih 5 preporuka.

Foto: Promo

FILM "WHITE CHICKS"

Moj izbor zbog toga što obožavam parodije, a ova je definitivno najsmešnija koju sam ikada pogledala.

www.imdb.com

Foto: Ilustracija/Pexels

KNJIGA "MOĆ PODSVESTI"

Džozef Marfi je autor ove knjige uz koju ćete naučiti na koji način funkcionišu vaša svest i podsvest, a kada naučite onda na stvari gledate malo optimističnije.

www.vulkani.rs

Foto: NBC - PrintScreen/YouTube

SERIJA "FRIENDS"

Verovatno izbor većine ljudi. Apsolutni favorit, serija koju sam odgledala više od 30 puta.

www.imdb.com

Foto: Promo

PREDSTAVA "ŠKOLA ZA LJUBAVNIKE"

Na sceni Akademije 28, sjajna postava glumaca među kojima su Milan Vasić i Milan Kalinić uz koje je smeh neizbežan, aktuelna predstava koja me je nasmejala i u kojoj sam uživala.

akademija28.com/школа-за-љубавнике/

Foto: Promo

MUZIČKI ALBUM

Rijanin album "Unapologatic" dobila sam na poklon i slušala jako dugo. Odličan je i još uvek je na mojoj plejlisti.

RihannaVEVO/YouTube

Autor: Nina Dotlić

Pogledajte još