DRŽI SE, LEGENDO: Smokiju život visi o koncu?!

Zdravstveno stanje glumca Ljubiše Samardžića ne popravlja se, nažalost, ni pored svih napora lekara Kliničkog centra Srbije, gde je legendarni Smoki već gotovo mesec dana na bolničkom lečenju.

U Klinici za hematologiju KCS Samardžić je pod stalnom terapijom i medicinskim nadzorom, ali zbog više udruženih bolesti život mu visi o koncu.

Iako se posle operacije tumora na mozgu kojoj je podvrgnut u decembru prošle godine činilo da se glumac dobro oporavljao, pogotovo kad je počeo da se pojavljuje u javnosti, njegovo zdravstveno stanje se, ipak, iskomplikovalo.

Na Kliniku za hematologiju smešten je zbog leukopenije, odnosno jako smanjenog broja leukocita u krvi, ali sve dodatno komplikuje i hronična limfocitna leukemija od koje Samardžić boluje. Prema saznanjima Novosti ni neurološko stanje glumca nije dobro.

Prema nezvaničnim saznanjima, lekari ne mogu da daju nikakve prognoze, a u glumčevo lečenje uključeni su doktori najrazličitijih specijalnosti, zbog nekoliko udruženih bolesti koje Samardžić ima.

Izvor: Novosti

Pogledajte još