Obeležen četvrti rođendan privatnog zdravstvenog sistema MediGroup

Pravac u koji gleda MediGroup je jasan – želimo da pružimo izuzetan servis korisnicima, budemo odličan poslodavac i pouzdan partner javnom sektoru. Sa ciljem da naše usluge učinimo dostupnim što većem broju građana, uskoro ćemo otvoriti i dom zdravlja na Dorćolu, a nakon toga otvaramo i prvu ustanovu van Beograda“, najavio je generalni direktor MediGroup Dejan Pešić i dodao da je najvažniji odnos onaj koji se gradi sa pacijentima, od trenutka kada zakorače u MediGroup, do momenta kada ga zadovoljni napuste i rado mu se vrate.

MediGroup na 11 lokacija u Beogradu pokriva sve aspekte primarne, sekundarne i tercijarne zdravstvene zaštite, što ovaj sistem čini zaokruženim i jedinstvenim u regionu.

Kontinuirano ulažemo u razvoj našeg sistema. Do sada smo uložili 40 miliona evra u opremu, prostor iedukaciju zaposlenih i kreirali vrhunski nivo usluge za pacijente. Na godišnjem nivou u našim ustanovama oko 400 hiljada pacijenata obavi više od pola miliona procedura. Svakodnevno vredno radimo i na širenju znanja i iskustva u pogledu najsavremenijih i najuspešnijih svetskih metoda iz različitih grana medicine“, istakao je medicinski direktor MediGroup dr Milan Mijović.

Kao jedini zaokruženi zdravstveni sistem u regionu, ujedno i najveći po broju pacijenata, procedura i lokacija, od svih ustanova privatnog zdravstva na prostoru bivše Jugoslavije, MediGroup zapošljava više od 650 stalno zaposlenih i preko 550 konsultanata iz zemlje i inostranstva.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.