GOCA BOŽINOVSKA ISKRENO: Oprostila sam drugarici što mi je otela Šijana!

Pevačica je godinama ćutala o sramoti zbog preljube svog muža i njene komšinice, ali konačno je odlučila da progovori jer ima potrebu da razjasni celu situaciju.

- Ta žena mi je uništila porodicu. U stvari, uništila mi je ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve OK. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja - kaže Goca.

Pevačica i Gorana bile su prve komšinice i drugarice sve do 1996, kada je Zoran Šijan ostavio Gocu i decu, ćerku Zoranu i sina Miroslava (Mirka), zbog nje! Božinovska se sa sinom i ćerkom nakon toga preselila na Novi Beograd, a Gorana je Šijanu 1999. podarila još jednog naslednika Vukašina, koji je rođen samo tri nedelje pre očevog ubistva. Nakon Šijanove smrti, Gorana je tužila Gordanu i tražila trećinu njegove kuće u Surčinu. Bivša drugarica tvrdila je da pevačica nikada u toj kući nije ni živela.

- Pravi vlasnik bio je moj svekar Mirko Šijan i on je odlučio ko će tu živeti. To je završeno. Podelili smo sve kako treba i svi su zadovoljni - kaže Božinovska, kojoj je po sudskoj odluci pripala kuća, a Gorani stan na Bežanijskoj kosi.

U tom stanu rastao je Vukašin Šijan, koji, kao i njegov mnogo poznatiji polubrat Mirko, održava uspomenu na svog pokojnog oca. Na Instagramu često objavljuje njegove fotografije i izgledom se trudi da parira nekadašnjem kralju asfalta. Pevačica kaže se njena deca druže s Vukašinom.

- Nikada Zorani i Miroslavu nisam branila da se viđaju s njim, nikad ništa ružno nisam rekla protiv tog malog. Čak sam ja bila ta koja im je govorila da treba da budu s njim u dobrim odnosima. Mirko je najviše u kontaktu s njim - tvrdi Goca.

Izvor: Kurir/Stars

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.