Štrand Summer Fest: Danas face painting i povorka s maskama, bend Rosetta Stoned i DJ Dimitri Tomino

_ADR6943_ADR6946_ADR6965_ADR6981_ADR6996_ADR7005_ADR7020

Uz pomoć prijatelja iz kluba "Ritmo Latino", juče je održana radionica sportskog plesa za mlađe uzraste - predškolski i niži osnovnoškolski uzrast. Deca su animirana kroz plesove - cha cha cha kao glavna tema radionice i uz twist i disko. Svi smo uživali, a osim dece, uživali su i roditelji. Radionicu plesa ponovo ćemo imati i sledećeg četvrtka, a tema će biti orijentalni ples.

Danas od 17h na redu je face painting, a radionicu organizuje CosmoLand igraonica i rođendaonica. Dovedite najmlađe da uživaju u jednoj od svojih omiljenih aktivnosti, a to je prerušavanje u omiljene likove iz crtanih filmova. Nakon toga, uslediće i povorka dece sa maskama na Štrandu.

Od 20h očekuje nas sjajan muzički program. Na bini će nastupiti bend Rosetta Stoned, a od 21h do 23h DJ Dimitri Tomino.

_ADR6920

Dođite na plato ispod Mosta slobode. Tokom celog dana možete da uživate sa svojim najmlađima u dečijem kutku.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Poklon Novosađanima biće i koncert grupe „The Frajle“ i promocija njihovog novog albuma u subotu, 17. juna, a u nedelju od 10h vežbaćemo sa čuvenim trenerom Markom Tajsom.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017, a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.