Šest aktivnosti koje će probuditi vaše telo!

Joga

Pomoću joge postižu se sveukupni sklad između tela i duše. Osim terapeutskog delovanja, poznato je da joga ima odličan uticaj na telo. Ona jača unutrašnje mišiće i utiče na bolju fleksibilnost tela.

Salsa

Za samo 30 minuta praktikovanja kubanskog plesa možete da sagorite oko 200 kalorija. Osim toga, salsa će oblikovati telo, uz jasnu definiciju mišića.

Pol dens

Pol dens ili ples oko šipke je veoma popularan u poslednjih nekoliko godina. Dame koje praktikuju ovu neobičnu vrstu plesa ističu da, osim što odlično razvija telo i jača mišiće, on pozitivno deluje na samopouzdanje i pomaže vam da bolje izrazite svoju seksualnost.

Strip dens

Strip dens veoma podseća na ples oko šipke, a razlika se krije u tome što kod ove vrste plesa igrate ispred ogledala. Zaljubljenici u strip dens ističu da će vas ovaj ples osloboditi fizičke i nervne napetosti.

Vežbanje sa hula-hopom

Iako se mnogima čini kao detinjasta igra, vežba sa hula-hopom donosi niz mnogo estestkih i zdravstvenih prednosti. Prvo i ono što je svima jasno je da dobro oblikuje struk, kao i da usavršava koordinaciju pokreta.

Trbušni ples

Kao što samo ime kaže, trbušni ples angažuje mišiće stomaka, a poznato je da ubrzava metabolizam. Uz samo jedan sat praktikovanja uspećete da sagorite čak 350 kalorija.

Izvor: Super žena

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.