ZORICA BRUNCLIK O POČETKU VEZE: Kemiš me je odveo u krevet zbog opklade

Pevačica je svojevremeno priznala da je odmah pala na harmonikaša, ali da je ona njemu na početku bila samo recka.

Kemiš i još dvojica kolega, neću da im govorim imena, takmičili su se koji će prvi da me zavede! Nisam se ja tu ništa pitala. Bila sam mlada i sveže razvedena, lak plen. I Kemiš je mislio da će da udari recku, i udario je. Ipak, ostao je malo duže sa mnom – ispričala je Zorica u emisiji “Dobro veče, Srbijo” i dodala da sa Miroljubom nije tvrdila pazar.

Jedno veče smo izašli i kaže on meni: “Idemo u hotel 'Metropol'. Imam tamo druga na recepciji.” Ja pomislim: “Ma da, razrađena šema.” I otišli smo u hotel, a ja sam sve vreme razmišljala: “Jao, šta ću ako zabrljam sad, ako se ne pokažem dobro. Ide moj koncert za nekoliko dana, on treba da svira” – kroz smeh je ispričala pevačica, a Kemiš je dodao da im je prvi seks bio fenomenalan.

Tresao se 'Metropol' – rekao je harmonikaš.

Zorica je istakla da je odmah poželela i da se uda za Kemiša, naročito nakon sugerisanja ćerke Maje.

Ona mi je rekla: “Mama, vidiš kako Miroljub zaljubljeno gleda u tebe?” Ali ja sam se plašila jer je oko njega obletalo mnogo mladih devojaka. Mislila sam da nemam šanse za nešto više – rekla je pevačica, a Kemiš je otkrio da je ona odmah zapela da se venčaju.

Ona je odmah htela da se uda. Dva puta smo se videli i već je htela venčanje – priča on, a Zorica se pravda i dodaje da je Kemiš tada bio uplašen jer ga je njena drugarica oslovila sa zete.

Pevačica je otkrila još jedan detalj iz njihove veze.

Kada smo se prvi put poljubili, to je bilo u 'Raspućinu' ispred klozeta. Ali tamo su dobri toaleti, kao naši saloni. On je mene obrnuo tada, pala sam u zagrljaj. Mozak mi se okrenuo – prisetila se Brunclikova.

Pevačica je ispričala i anegdotu sa Vesnom Zmijanac, koja je bila uverena da je Kemiš do ušiju zaljubljen u nju.

Nakon što smo proveli noć u 'Metropolu', sutradan smo otišli u PGP da potpišemo ugovor za moj koncert. Naravno, došli smo odvojeno, niko nije znao za nas. Njegova bivša žena Vesna Zmijanac takođe je bila tu, jer je tada bila u šemi sa direktorom marketinga Vladom Jovanovićem i morala je da prisustvuje važnim stvarima, pa makar to bio i moj koncert. I sad, dolazi Kemiš onako umoran od burne noći, klecaju mu noge, jedva stoji, a Vesna mi prilazi i kaže: “Pogledaj ga! Crkava još za mnom!” A njemu klecala kolena od seksa – kroz smeh je ispričala Brunclikova.

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.