RAZVOD NA POMOLU: Sonja napustila Acu Lukasa?!

Supruga folk pevača već neko vreme se viđa sa proslavljenim košarkašem i zato je rešila da stavi tačku na buran sedmogodišnji brak.

Sonjin i Acin odnos već dugo ne štima zbog njegove preke naravi.

Ona je dugo patila zbog toga, ali sve se promenilo kada je bivša žena Željka Šašića počela intenzivno da se viđa sa Jarićem.

- Sonja i Marko se poznaju godinama, ali su tek pre nekoliko meseci počeli da se druže i zajedno izlaze. U početku ih je vezivalo samo prijateljstvo, ali su vremenom počele da se javljaju obostrane emocije. Bezazleni flert je prerastao u jedan lep odnos pun poverenja i sve ono što Sonja nije imala sa Acom - ispričao je za "Informer" dobro obavešten izvor.

Vuksanovićeva je dugo vagala.

- Bila je nezadovoljna svojim životom i odnosom sa Acom. Otkad je počela da se viđa sa Markom, bukvalno je procvetala. On joj ispunjava sve želje i daje joj snagu da izdrži sve ono što je očekuje kada podnese zahtev za razvod - objašnjava izvor.

Izvor dodaje da su se novopečeni golupčići poslednjih meseci viđali u Americi.

- Marko je zbog poslovnih obaveza u Majamiju, a Sonja je bila nekoliko puta kod njega. Ta putovanja su joj prijala da malo pobegne od svakodnevnih problema koje je u Beogradu imala sa Lukasom. Poslednji put je u martu bila u Majamiju i sve vreme se tamo viđala sa Jarićem. U Americi su mnogo opušteniji jer nisu zanimljivi paparacima - ističe izvor.

Prijatelji Acine žene tvrde da odluku o razvodu nije donela preko noći.

- Ona je 2015. htela da se razvede od Lukasa. Svi znaju za njegovo problematično ponašanje i ispade koje ima s vremena na vreme. Cela ona čarolija i bajka sa početka njihove veze, odavno ne postoji, a ona je žena kojoj treba mir, harmonija i normalan brak. Dugo se kolebala da li treba da napusti pevača sa kojim ima dete, skupila je snagu, a posle prošlonedeljnog Lukasovog ispada nema šanse da promeni ovu odluku - ispričala je Sonjina dobra drugarica.

Izvor: Informer

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.