KONCERT GODINE: Lexington bend napunio Taš, publika u transu! (FOTO)

Koncert naslovljen imenom njihovog aktuelnog albuma "Noć pod zvijezdama" čekao se sa velikim nestrpljenjem, a samo oni koji su karte kupili na vreme mogli su da uđu na Tašmajdan, s obzirom na to da su sve ulaznice rasprodate nedelju dana pre muzičkog spektakla zakazanog za 17. jun.

- Dobro veče Beograde, dobro veče Tašmajdan! Srce nam je prepuno, veliko kao ceo svet. Hvala vam što ste došli u tolikom broju, jer ste tako pomogli Institutu za neonatologiju - ovim rečima pozdravio je brojnu publiku Bojan Vasković, frontmen grupe Lexington.

Koncert je počeo pesmama "Ja te srećom častim", "Ljetne kiše" i "Noć pod zvijezdama". Publika je pevala zajedno sa članovima Lexington benda, a svaka nova numera pozdravljena je ovacijama.

Pored fantastičnog zvuka, specijalnih efekata i impresivne bine sa ogromnim led ekranima, posebno iznenađenje za publiku bili su i specijalni gosti: Dženan Lončarević, Ilda Šaulić, Nenad Blizanac, Peđa Medenica i Katarina Didanović.

Među publikom koja je brojala pripadnike svih generacija, našle su se i brojne poznate ličnosti. U koncertu Lexington benda uživali su: Marko Bulat, Milan Mitrović, Jovana Pajić, Danijela Dimitrovska, Nikola Glišić, Marko Đurovski sa suprugom, voditeljka Aleksandra Gudelj, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović...

Nakon tri sata lude žurke, pune emocija i dobrih pesama koncert je završen na bis uz numere "Potrazi me" i "Kako je tako je".

/

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.