KONCERT GODINE: Lexington bend napunio Taš, publika u transu! (FOTO)

Koncert naslovljen imenom njihovog aktuelnog albuma “Noć pod zvijezdama” čekao se sa velikim nestrpljenjem, a samo oni koji su karte kupili na vreme mogli su da uđu na Tašmajdan, s obzirom na to da su sve ulaznice rasprodate nedelju dana pre muzičkog spektakla zakazanog za 17. jun.

Dobro veče Beograde, dobro veče Tašmajdan! Srce nam je prepuno, veliko kao ceo svet. Hvala vam što ste došli u tolikom broju, jer ste tako pomogli Institutu za neonatologiju – ovim rečima pozdravio je brojnu publiku Bojan Vasković, frontmen grupe Lexington.

Koncert je počeo pesmama “Ja te srećom častim”, “Ljetne kiše” i “Noć pod zvijezdama”. Publika je pevala zajedno sa članovima Lexington benda, a svaka nova numera pozdravljena je ovacijama.

Pored fantastičnog zvuka, specijalnih efekata i impresivne bine sa ogromnim led ekranima, posebno iznenađenje za publiku bili su i specijalni gosti: Dženan Lončarević, Ilda Šaulić, Nenad Blizanac, Peđa Medenica i Katarina Didanović.

Među publikom koja je brojala pripadnike svih generacija, našle su se i brojne poznate ličnosti. U koncertu Lexington benda uživali su: Marko Bulat, Milan Mitrović, Jovana Pajić, Danijela Dimitrovska, Nikola Glišić, Marko Đurovski sa suprugom, voditeljka Aleksandra Gudelj, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Nakon tri sata lude žurke, pune emocija i dobrih pesama koncert je završen na bis uz numere “Potrazi me” i “Kako je tako je”.

/

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.