Štrand Summer Fest: Danas nas pričom na daleke destinacije vodi Nenad Grujičić

_ADR8028

Trener Marko Tajs održao je sjajan besplatan trening na platou ispod Mosta slobode.

_ADR8014_ADR8035_ADR8038_ADR8065_ADR8097_ADR8112_ADR8128_ADR8164_ADR8222_ADR8234_ADR8273_ADR8353_ADR8001

Svakog sledećeg vikenda u ranijim jutarnjim časovima moći ćete besplatno da vežbate sa nama.

Danas od 19h ponovo putujemo na daleke destinacije. Gost "Priča sa dalekih putovanja" biće Nenad Grujičić, pisac, profesor, osnivač Brankovog kola.

Tokom celog dana vaši najmlađi mogu da se igraju u našem dečijem kutku, crtaju, boje, slikaju, igraju se u pesku sa različitim rekvizitima.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017, a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.