WEEKEND MEDIA FESTIVAL: 25 članova stručnog žirija bira najbolje projekte BalCannesa

0

Ko su najbolje agencije u regiji? 25 članova stručnog žirija bira najbolje projekte BalCannesa na Weekend Media Festivalu

Sve agencije za tržišno komuniciranje iz regiona pozvane su da do 1. septembra 2017. prijave svoje projekte na BalCannes koji će se i ove godine održati u Rovinju u sklopu desetog izdanja Weekend Media Festivala.

Ove godine, najboljih 25 projekata regiona bira najveći žiri do sada, a koji čini čak 25 predstavnika klijenata, agencija i novinara koji prate struku. Budući da se i na tržištu sinergijom klijenata, agencija i medija postižu najbolji rezultati, ovogodišnji žiri, kojem će se po prvi put pridružiti predstavnici agencija, ponudiće najkvalitetniju selekciju projekata na BalCannesu do sada.

Najbolje agencije kući će poneti posebnu nagradu – BalCanneskog lava, a ove godine biće dodeljeno njih sedam. Uz glavne nagrade za najbolju agenciju i projekt BalCannesa, te posebnih nagrada žirija agencija, oglašivača i medija, nagrađivaće se najbolji projekat za regionalno tržište i najbolji projekat za inostrano tržište.

I ove godine BalCannes nastavlja sa svojim jedinstvenim konceptom, pa će tako pregled najboljih 25 projekata regiona, kao i svi prijavljeni radovi, tokom cele godine biti dostupni na BalCannes Yellow Pages stranicama.

U organizaciji HURA-e (Hrvatskog udruženja društava za tržišno komuniciranje) i Weekend Media Festivala, šesto izdanje BalCannesa, revije najboljih regionalnih agencija za tržišno komuniciranje, i ove godine će se održati u Rovinju kao deo trodnevnog festivala koji ove godine slavi svoj deseti rođendan.

Prijave za BalCannes otvorene su za sve zainteresovane agencije i sprovode se isključivo online putem na web stranici www.balcannes.com.

Deseti Weekend Media Festival ove godine održava se od 21. do 24. septembra u prostorijama stare Tvornice duhana u Rovinju, pod generalnim pokroviteljstvom Adris grupe. Weekend nije rezervisan samo za predavanja i diskusije, već je i mesto za zabave i networking koji će ove godine biti podignuti na nov nivo. Pomno osmišljen muzički program oduvek je bio jedan od najjačih aduta festivala, a ove godine biće i iznenađenja prilagođenih velikom jubileju.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.