WEEKEND MEDIA FESTIVAL: 25 članova stručnog žirija bira najbolje projekte BalCannesa

Sve agencije za tržišno komuniciranje iz regiona pozvane su da do 1. septembra 2017. prijave svoje projekte na BalCannes koji će se i ove godine održati u Rovinju u sklopu desetog izdanja Weekend Media Festivala.

Ove godine, najboljih 25 projekata regiona bira najveći žiri do sada, a koji čini čak 25 predstavnika klijenata, agencija i novinara koji prate struku. Budući da se i na tržištu sinergijom klijenata, agencija i medija postižu najbolji rezultati, ovogodišnji žiri, kojem će se po prvi put pridružiti predstavnici agencija, ponudiće najkvalitetniju selekciju projekata na BalCannesu do sada.

Najbolje agencije kući će poneti posebnu nagradu – BalCanneskog lava, a ove godine biće dodeljeno njih sedam. Uz glavne nagrade za najbolju agenciju i projekt BalCannesa, te posebnih nagrada žirija agencija, oglašivača i medija, nagrađivaće se najbolji projekat za regionalno tržište i najbolji projekat za inostrano tržište.

I ove godine BalCannes nastavlja sa svojim jedinstvenim konceptom, pa će tako pregled najboljih 25 projekata regiona, kao i svi prijavljeni radovi, tokom cele godine biti dostupni na BalCannes Yellow Pages stranicama.

U organizaciji HURA-e (Hrvatskog udruženja društava za tržišno komuniciranje) i Weekend Media Festivala, šesto izdanje BalCannesa, revije najboljih regionalnih agencija za tržišno komuniciranje, i ove godine će se održati u Rovinju kao deo trodnevnog festivala koji ove godine slavi svoj deseti rođendan.

Prijave za BalCannes otvorene su za sve zainteresovane agencije i sprovode se isključivo online putem na web stranici www.balcannes.com.

Deseti Weekend Media Festival ove godine održava se od 21. do 24. septembra u prostorijama stare Tvornice duhana u Rovinju, pod generalnim pokroviteljstvom Adris grupe. Weekend nije rezervisan samo za predavanja i diskusije, već je i mesto za zabave i networking koji će ove godine biti podignuti na nov nivo. Pomno osmišljen muzički program oduvek je bio jedan od najjačih aduta festivala, a ove godine biće i iznenađenja prilagođenih velikom jubileju.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.