ŠAŠIĆ LIKUJE: Lukas će poludeti zbog Sonje i Jarića!

On tvrdi da je zabrinut za psihičko stanje svog ljutog suparnika (Lukas je njemu svojevremeno preoteo ženu) i prognozira da će Aca veoma teško podneti ovaj emotivni brodolom.

Željko je bio veoma raspoložen i prokomentarisao bračni krah Lukasa i Sonje, ljudi koje je nekad davno opevao u svom veliko hitu "Mali je ovo grad".

- Kuku majko, pa Lukas će da izgori. Možda je to između Marka i Sonje samo avantura, ko zna. Daj Bože da je tako, inače Aci neće biti dobro - rekao je prvo Šašić kada je saznao da se istorija ponavlja i da je njegova bivša draga sada ostavila i drugog muža zbog novog muškarca.

Šašić, koji se trenutno nalazi u Americi, veruje da će njegov kolega dosta propatiti zbog razvoda:

- Ne znam kako će se on psihički izvući iz ove situacije. Ne znam ni šta bih mu rekao da mu bude lakše. Ima on svojih problema, ne znam ni da li se mene seća. Nijedan rastanak nije bezbolan, sve zavisi koliki je intenzitet bola - ističe Željko.

Pevač likuje što svako dobije ono što je zaslužio.

- Sve se vrati, sve se plati. Neke stvari idu ukrug. A mojoj bivšoj su izgleda apetiti porasli. Nisam verovao da je takva, da je toliko zanimaju novac i moć, ali očigledno sam pogrešio. Ako joj je to cilj, neka cepa. Samo neka je živa i zdrava. Ko zna koliko će ona još brakova da sklopi. Dobro sam ja to "iškolovao" - kaže Šašić i dodaje:

- Nebo je granica. Možda jednog dana muž joj bude i Tramp, poznato je da on voli žene sa ovog podneblja.

Izvor: Informer

Pogledajte još