NIJE BILA OPREZNA: Lukas uhvatio Sonju u prevari

Naime, Aca je Sonju uhvatio u prevari sa košarkašem Markom Jarićem, sa kojim se Lukasova žena viđa proteklih meseci.

Iako su Sonja i Marko pazili da se viđaju isključivo dok je ona u Majamiju, u kojem je proteklih meseci često boravila, Aca je za prevaru saznao čim se Sonja vratila iz Amerike.

- Lukas već izvesno vreme sumnja da ga Sonja vara. Nikako nije mogao da utvrdi o kome je reč, sve dok mu jedno veče nije pala ideja na pamet da zameni kartice u telefonima i u Sonjino ime se dopisuje sa osobom sa kojom se ona viđa. Ostao je šokiran kada je saznao da je to Jarić - kaže izvor i dodaje:

- Kako ne bi pravio dramu pre nego što sve izađe na videlo, on je jedno veče, dok su bili na večeri u Sonjino ime poslao poruku Jariću da ga odmah pozove na telefon. Košarkaš je to i uradio, a onda je Lukas pružio Sonji telefon i rekao: "Neko te zove, javi se". Ona je ostala izbezumljena i posramljena, a folker je tako shvatio da je ipak sve istina - završava izvor.

U restoranu je nastao potpuni haos, počeli su da se svađaju pred svima, a Sonja je čak i zamalo zaplakala. Tako je nastao pravi pakao.

Sonja je trenutno u Dizeldorfu sa ćerkom Viktorijom, Aca je takođe van granica naše zemlje, dok je Jarić sa ćerkama Valentinom i Sijenom u Srbiji.

Izvor: Blic.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.