NIJE BILA OPREZNA: Lukas uhvatio Sonju u prevari

Naime, Aca je Sonju uhvatio u prevari sa košarkašem Markom Jarićem, sa kojim se Lukasova žena viđa proteklih meseci.

Iako su Sonja i Marko pazili da se viđaju isključivo dok je ona u Majamiju, u kojem je proteklih meseci često boravila, Aca je za prevaru saznao čim se Sonja vratila iz Amerike.

Lukas već izvesno vreme sumnja da ga Sonja vara. Nikako nije mogao da utvrdi o kome je reč, sve dok mu jedno veče nije pala ideja na pamet da zameni kartice u telefonima i u Sonjino ime se dopisuje sa osobom sa kojom se ona viđa. Ostao je šokiran kada je saznao da je to Jarić – kaže izvor i dodaje:

Kako ne bi pravio dramu pre nego što sve izađe na videlo, on je jedno veče, dok su bili na večeri u Sonjino ime poslao poruku Jariću da ga odmah pozove na telefon. Košarkaš je to i uradio, a onda je Lukas pružio Sonji telefon i rekao: “Neko te zove, javi se”. Ona je ostala izbezumljena i posramljena, a folker je tako shvatio da je ipak sve istina – završava izvor.

U restoranu je nastao potpuni haos, počeli su da se svađaju pred svima, a Sonja je čak i zamalo zaplakala. Tako je nastao pravi pakao.

Sonja je trenutno u Dizeldorfu sa ćerkom Viktorijom, Aca je takođe van granica naše zemlje, dok je Jarić sa ćerkama Valentinom i Sijenom u Srbiji.

Izvor: Blic.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.