Jelena Tomašević i Novosadski big bend - Letnji dan Matija Ban 25. juna u 17h

Nakon Vlade Maričića i Tanje Jovićević, Belgrade dixieland orchestra, sastava Serbian jazz bre i Hot club of Belgrade u prvoj godini 2015, potom Matije Dedića i benda E-play prošle 2016, sada na već tradicionalnom trećem dnevnom džez festivalu na otvorenom „Matija Ban – letnji dan“ uz slobodan ulaz u parku u Požeškoj ove godine, u nedelju 25. juna, nastupaju najveće zvezde dosad.

Jelena Tomašević na vrhuncu svoje karijere, nakon dva albuma godine i dva velika koncerta u Sava centru, turneje po Srbiji i žiriranja u jednom od najgledanijih muzičkih takmičenja na televiziji.

Uz pratnju i solo program Novosadskog big benda, već godinama, najboljeg regionalnog, tzv. velikog orkestra zabavne i džez muzike sa solistima Aleksandrom Banjcem, Gaborom Bunfordom i Draganom Kozarčićem koji nastupaju sa najvećim imenima muzike od Čolića do Balaševića.

Koncertna sezona u junu u prestonici, nikad nije bila bogatija, ali će ovo biti jedini muzički događaj sa džez repertoarom u rasponu od Glen Milera do Ele Ficdžerald, u centralparkovskoj atmosferi stoletne hladovine lipa i platana na Banovom brdu i u sinergiji Jelene Tomašević i NS big benda, kakva odavno nije postojala na ovim prostorima.

Nakon koncerta, bonus film iznenađenja na najvećem airscreen platnu u zemlji i sa 4K projekcijom.

Nedelja 25.06 17h park u Požeškoj, Banovo brdo, Gradska opština Čukarica

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.