PREPORUKA ZA DANAS: Anastasija Đurić - film, serija, predstava, knjiga, restoran

Osim mode koja je primarno polje njenog delovanja i interesovanja, ova tridesetogodišnja Beograđanka piše i o putovanjima, muzici, lepoti i nezi, lifestyle temama kao i događajima koji su na nju ostavili naročit utisak. Važi za blogerku koja je dovoljno smela da isprobava najrazličitije stilove, a njen poziv, kako ističe, zahteva predanost i puno radno vreme, nekad čak i više od toga. Smatra da je osmeh najvažniji modni detalj koji žena može da ponese, voli sunce, proleće i vreme provedeno sa prijateljima, a luda je za parfemima i šminkom. Za čitaoce našeg portala Anastasija navodi niz interesantnih preporuka.

Foto: Promo

FILM

Od novijih filmova poslednji koji je uspeo da me oduševi bio je Gone girl, kao i Split. Volim filmove koji mi drže pažnju i neizvesni su do samog kraja. Moram priznati da u poslednje vreme više gledam serije nego filmove jer smatram da su bolje.

www.imdb.com

Foto: Promo

SERIJA

Kada je o serijama reč spisak je poduži - Game of thrones, House of cards, Taboo, Peaky Blinders sve su fe-no-me-nal-ne!

www.hbo.com

Foto: Promo

POZORŠNA PREDSTAVA

Omiljena predstava mi je mjuzikl Mamma Mia! koji sam gledala sa svojom mamom.️

pozoristeterazije.com

Foto: Promo

KNJIGA


Herman Hese
mi je omiljeni pisac, Sidarta i Demijan omiljene knjige. Volim njegove duboke i mistične teme kao i egzistencijalnu filozofiju.

www.delfi.rs

Foto: Promo

RESTORAN

Kada je o restoranima reč moj izbor je Bemata, trenutno najomiljeniji, gde možete uživati u zdravoj i preukusnoj hrani po odličnim cenama.

www.bemata.rs

Autor: Marija Milošević

Pogledajte još