MARKO JARIĆ PROGOVORIO: Sonja me ne zanima!

Marko nije demantovao da je imao avanturu sa Sonjom, ali je novinarima jasno stavio do znanja da ga ona ne interesuje.

- Ne želim uopšte da komentarišem te gluposti koje se provlače po novinama poslednjih dana. To su sve gluposti, da li zaista milslite da ću komentaristi takve stvari? - rekao je Jarić na početku razgovora, a na pitanje da li je zbog problema koji su nastali sa Sonjom i Lukasom došao u Beograd odgovorio je:

- Ma kakvi zbog toga, došao sam zbog drugih stvari. To me ne zanima.

Na pitanje u kakvim je odnosima sada sa Lukasovom suprugom Jarić je odbrusio:

- Hvala, prijatno, ne želim da odgovaram više na pitanja - rekao je Marko i spustio slušalicu.

Inače, prijatelji su u više navrata pričali Marku da će mu Sonja doći glave i pitali ga šta će mu ona pored svih devojaka koje može da ima.

- Marko se sa Sonjom nikada i nije viđao dok su u Beogradu, već je ona dolazila u Majami tako da sigurno zbog toga nije ni došao. Ne znam da li su se čuli nakon svega, ali njemu svakako ne pada na pamet da se petlja u njen odnos sa Lukasom. Nije on planirao da ženi Sonju, pa da sada ispravlja krive drine. Zvali su ga drugari odavde i slali mu šta se piše, ali njega to ne dotiče - kaže izvor blizak Jariću.

Prema gradskim pričama, Lukas je još početkom maja otkrio da se Sonja dopisuje sa Jarićem i tada su se žestoko posvađali. Pevač je tada video Jarićeve poruke u njenom mobilnom telefonu i napustio stan u kojem žive.

- Lukas je pre toga napisao Jariću poruku sa svog broja u Sonjino ime i poručio mu da ubuduće sve šalje na taj broj. Tako mu je Lukas dok je sedeo sa Sonjom na večeri posle svih svađa napisao da ga pozove i kada je ovaj to učinio, Aca je dao slušalicu Sonji. Ona je bila šokirana i besna. Onda joj je oteo slušalicu i poručio Jariću: „Je*aću ti mater što je*eš ovu moju ku*vu!“ - pišu srpski mediji.

Lukas je nakon toga Marku slao još gomilu pretećih poruka, dok nije shvatio da košarkaš ne snosi veću krivicu od Sonje. Sa druge strane, Jarića to nije uzrujalo.

- Bio je šokiran, ali ga to nije iznerviralo. Marku su takve situacije komične, naročito što misli da je Aca to trebalo da reši sa svojom ženom, a ne sa njim. To što mu je Lukas pretio sa njenog telefona i poručio da će ga ubiti ako još jednom pipne Sonju Marko ne shvata ozbiljno, već kao revolt povređenog čoveka. On sa Sonjom svakako nije planirao ništa ozbiljno, da bi se sada oko toga nervirao. Ne verujem da će prijaviti Lukasa za pretnje jer Marko nije u tom fazonu. Više to doživljava kao priču u prazno - kaže izvor očigledno dobro upućen u čitavu situaciju.

Ipak, Lukas je spreman da supruzi oprosti sve, zbog njihove ćerke Viktorije, pa je zbog toga otputovao kod njih u Tursku, gde se Sonja povukla čim su počele priče.

- Aca još ne može da dođe sebi zbog svega što je čuo da se događalo između njegove supruge i Jarića, a naročito što je to trajalo mesecima. Ipak, kako je ona njemu mnogo toga oprostila, on je spreman da joj sve oprosti zarad mira u životu njihove ćerkice Viktorije. Njemu je sreća i spokoj naslednice najbitnija. Juče je stigao kod njih u Tursku, gde će narednih dana pokušati da očuvaju brak. Viktorija je centar njegovog sveta i zbog nje je na sve spreman. Mučno mu je i da zamisli kako bi, ukoliko dođe do razvoda, ćerku viđao samo određenim danima.

Izvor: Alo!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.