SAPUNICA SE NASTAVLJA! Milan Popović otkriva: Severini sam mesečno davao 10.000 evra!

Srpski kralj bakra kaže da mu je žao zbog toga i da je siguran da će pevačica i njen muž Igor Kojić imati novu mogućnost da dobiju dete. Napominje da Seve nije govorila istinu kad je rekla da njihovog petogodišnjeg sina Aleksandra nije video ukupno 18 meseci.

- Istina je da nisam viđao sina, ali ti periodi su bili kratki. Prema prethodnoj presudi, ja 250 dana u godini nisam imao pravo da viđam svoje dete. Bilo mi je teško. Moja želja da više vremena provodim s detetom vodila me je kroz ceo postupak - rekao je za RTL Popović, koji je odlukom suda postigao zajedničko starateljstvo s pevačicom.

Srpski kralj bakra tvrdi da je Severini mesečno davao 10.000 evra.

- Redovno plaćam alimentaciju. Inače, i tih takozvanih 18 meseci, za koje zaista ne znam kako su ih izračunali, redovno sam plaćao izdržavanje. Davao sam oko 75.000 kuna (10.000 evra) mesečno. Plus sam joj pomagao oko albuma, turneje, nastupa, klipova i svega što je bilo potrebno - kaže Milan.

Tim povodom oglasio se Severinin menadžer Tomislav Petrović:

- Nije istina da Popović plaća Severini alimentaciju u iznosu od 75.000 kuna. Popović plaća alimentaciju u visini od 15.000 kuna, a sve izjave o finansiranju njenih poslovnih aktivnosti su u svrhu diskreditovanja Severine, jer ona od njega to nije tražila.

Izvor: Kurir

Pogledajte još