Besplatna radionica plesa za najmlađe i ovog četvrtka od 18h na Štrand Summer Festu

_ADR8469_ADR8496_ADR8495_ADR8532_ADR8535_ADR8515_ADR8518

I juče smo se družili, crtali, slikali, ali i igrali u pesku. Posetite nas svakog dana u celodnevnom dečijem kutku, a one koji vole da đuskaju pozivamo i večeras.

ples

Besplatna radionica plesa za mlađe uzraste - predškolski i niži osnovnoškolski uzrast organizujemo i ovog četvrtka od 18h uz pomoć prijatelja iz kluba Ritmo Latino. Prošlog četvrtka igrali smo cha cha cha kao glavnu temu radionice i twist i disko. Današnja tema radionice je orijentalni ples. Dođite na plato ispod Mosta slobode. Mogu i oni stariji da zaigraju.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017, a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici –Štrand Summer Fest

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.