BUBAMARA UŽIVA U NOVOJ LJUBAVI: Dara zavela hrvatskog biznismena!

Ona je gotovo mesec dana u vezi, ali dragog krije kao zmija noge.

- Dara čak ni najbližim prijateljicama nije želela da kaže o kome je reč. Samo je istakla da je veoma poznat i da pre nego što se pojave zajedno u javnosti želi da bude sigurna u kom pravcu ide njihova veza. Rekla im je samo da ga je upoznala kada je pevala u Zagrebu na proslavi i da joj je čitavu noć davao po 500 evra za svaku pesmu koju mu je otpevala. Nakon toga joj je u hotel poslao korpu s cvećem uz poziv da mu se pridruži na ručku - kaže izvor blizak pevačici.

- Dara je prihvatila poziv jer je mislila da će tamo biti prijatelji kojima je pevala prethodnog dana, ali ju je sačekao samo on i odveo na obližnji salaš, gde ju je lično služio. To je Daru kupilo odmah, kao i njegovi maniri, ali i to što je uspešan. Sve što znam jeste da je od nje mlađi nekoliko godina i da ima kompanije širom Hrvatske, ali i u Holandiji. Rekla da će nam sve ispričati kada bude pravo vreme. Nikada nije bila ovako tajanstvena, ona uglavnom ispriča i više nego što treba. Zato nas sve zanima o kome se radi - kaže Darina prijateljica, koja je želela da ostane anonimna.

- Nedavno nam je rekla da ju je dragi sačekao posle nastupa u Berlinu i tako je iznenadio. Vratio ju je u Beograd svojim privatnim avionom i tada joj je pokazao karte koje je kupio za njih dvoje za jednu egzotičnu destinaciju. Kako se ispostavilo da Dara u tom periodu ima dva nastupa, on je bez problema termin pomerio za deset dana kasnije. Dara je oduševljena kako se ponaša prema njoj, ali je i zabavlja to što mi sada želimo da otkrijemo o kome je reč. Čak smo joj otele telefon dok smo pile kafu, ali je broj tog neznanca sačuvan pod lepi, tako da osim nežnih poruka koje razmenjuju nismo saznale ništa više - objašnjava izvor.

U prilog ove priče govori i fotografija koju je Dara postavila na svoj Instagram profil, a na kojoj se dopisuje sa nepoznatim muškarcem, koji joj želi dobro jutro i poručuje da je voli.

Dara je nedavno imala nastup na Hrvatskom primorju, ali se nakon tezge zadržala nekoliko dana u Poreču, očigledno u zagrljaju dragog. Fotografije na kojima se vozi skuterom i ruča u najboljim restoranima uz vino govore da ju je novi dečko vodio na mesta na koja svakednevno izlazi. S druge strane, Dara tada nije fotografisala društvo za stolom, već samo sebe, što izaziva sumnju da je preko puta nje sedeo hrvatski biznismen.

- Neću ništa da pričam, praviše sam pričala o svom privatnom životu, pa je vreme malo da ga sačuvam. Kada dođe vreme, sve ću vam ispričati - rekla je Dara novinarima.

Izvor: Alo!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.