KOŠARKAŠ STAVIO TAČKU NA SPEKULACIJE: Jarić ostavio Sonju posle Lukasovih pretnji!

Kao bomba u medijima je odjeknula vest da je Sonja Vuksanović varala Acu Lukasa proteklih meseci sa Markom Jarićem. Folker je saznao za aferu supruge, pobesneo i nakon toga slao preteće poruke košarkašu. Jarić je odlučio da stavi tačku na višemesečnu romansu jer nije želeo dalje probleme i naslove u medijima.

- Jarić je oduvek pazio da privatni život ne eksponira preterano u javnosti. Tokom braka sa Adrijanom Limom bio je prinuđen da gotovo ceo svet zna svaki njihov korak, ali već dugo ne želi da komentariše navode sa kim je u vezi. Pogotovo mu nije išlo u prilog to što je Sonja udata žena i nije želeo da se zamera Lukasu, koji mu je čak pripretio i da će ga polomiti ako nastavi da se viđa sa njom - završava naš izvor.

Marko i Sonja su se rastali korektno i nije bilo teških reči. Košarkaš je doputovao u Srbiju, gde samuje.

- Tokom vikenda bio je na splavu, gde je u separeu uživao u društvu nekoliko lepotica, a poznato je da je slab na manekenke. Ipak, sa splava je izašao sam i odvezao se pravo kući - kaže izvor.

Za to vreme Sonja i Aca su u Turskoj, odakle će se danas vratiti u Srbiju jer Aca večeras ima nastup na jednom beogradskom splavu. Par je tamo dugo razgovarao i odmarao se, te su na sve načine pokušavali da spasu brak. Došli su do dogovora da će sačekati da se smire strasti i da se folker odljuti kako bi jedno drugom ponovo pružili šansu.

- Ipak, pošto se situacija iz dana u dan menja, nije isključeno da će Aca ponovo pobesneti zbog nečega. Zasad je shvatio da se Sonja pokajala i da bi bilo dobro da pruže šansu braku - završava izvor blizak porodici Vuksanović.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da Sonja i Lukas imaju probleme u braku. I pre dve godine su mediji pisali o tome da je njihov brak u krizi i da su pred razvodom, ali se par ipak pomirio i nastavio zajednički život.

Marko Jarić poslao je demanti povodom pisanja medija o njegovoj vezi sa Sonjom Vuksanović:

- Netačni su navodi da su Marko Jarić i Sonja Vuksanović već mesecima u tajnoj vezi, te da je Marko Jarić razlog navodnog razvoda Ace Lukasa i Sonje Vuksanović. Još jednom se na senzacionalistički način pokušavaju širiti neistine i obmanjuje se javnost neproverenim informacijama koje za cilj nemaju ništa drugo do povećanje tiraža tih novina, ne mareći pritom za povrede ličnosti i ugleda pojedinca (u ovom slučaju konkretno našeg priznatog sportiste Marka Jarića). Marko Jarić nije u vezi sa Sonjom Vuksanović, te je svaka informacija i insinuacija u tom smeru apsolutna neistina. Marko Jarić ovim putem još jednom apeluje da se prestane sa sistemskim urušavanjem njegovog integriteta, privatnosti i ugleda. U Beograd je doputovao pre samo nekoliko dana zajedno sa ćerkama i umesto da vreme provodi u miru sa svojom porodicom, primoran je da odgovara na brutalne neistine. Ovim demantijem Marko Jarić želi da stane na put konstantnom pominjanju njegovom imena koje se dovodi u vezu sa nečasnim i nemoralnim ponašanjem, što mu je veoma bitno kao ocu maloletne dece i profesionalnom sportisti koji služi kao uzor mladima.

Izvor: Blic.rs

Pogledajte još