NEPOMIRLJIVE RAZLIKE: Marija Kilibarda potvrdila glasine o razvodu

Naime, godinu dana od sklapanja bračne zajednice par se shvatio da ipak postoje nepomirljive razlike.

- Marija i Vladimir su se sve češće svađali i dolazilo je do nesporazuma u komunikaciji. Iako su veoma zaljubljeni i vole se, shvatili su da ipak ne mogu da žive zajedno jer su potpuno različiti. Ona je nakon venčanja, koje je bilo prošle godine, nastavila da vodi život kakav je živela i pre braka. S druge strane, Vladimir nije toliko aktivan kao ona i mirniji je i povučeniji tip. Ipak, veoma je eksplozivan, dok je Marija skroz opuštena - kaže izvor upućen u celu priču.

Nepomirljivost u karakterima bila je glavni okidač za razvod. Ipak, rastali su se bez teških reči, a Marija se bez burme pojavila na snimanju emisije sa Dejanom Pantelićem.

- Marija je skinula burmu koju je nosila. Otputovala je u Ameriku da sredi misli i pripremi se za novu emisiju koju vodi sa Dekijem Pantelićem. Potpuno se posvetila poslu i želi što bolje da izgura projekat. Takođe, posao joj pomaže da barem malo skrene misli sa trenutne situacije. Kada se pre nekoliko nedelja pisalo da se razvode, tada još nije ništa bilo definitivno, pa je zbog toga Marija u jednom gostovanju pokazala burmu i time stavila tačku na te priče. Sada je situacija totalno drugačija, ali mislim da ona ni ovog puta neće ništa komentarisati - kaže izvor.

Iako ju je rastanak od supruga i te kako pogodio, trudi se da njeni prijatelji i okolina ne primete da pati, zato je i navukla osmeh na lice.

Ipak, čini se da zgodna Mara nije želela dugo da očajava, već je odmah skinula burmu i bacila se na posao, a televizijska publika će uskoro moći da gleda Mariju i Dejana Patelića u novom TV projektu. Na društvenoj mreži Instagram Marija je konačno rešila da se oglasi povodom pisanja o razvodu, te je objavila fotografiju na kojoj se jasno vidi da je burmu zamenila drugim prstenom.

Podsetimo, Marija Kilibarda udala se za Vladimira Radmanovića u junu prošle godine. Venčanje je upriličeno u Sabornoj crkvi, dok se slavlje uz trubače odigralo na Vladimirovom salašu u Starim Banovcima. Nismo je gledali na TV ekranima, a ona je nekoliko puta izjavila da je zaljubljena, ali da privatni život ne želi da eksponira u javnosti. Tako je ostalo sve do poslednjeg momenta, te će se par truditi da razvod prođe što bezbolnije i mirnije.

Izvor: Blic.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.