NJIH DVE NE RAZGOVARAJU: Severinina sestra otkrila detalje iz pevačicine prošlosti!

Naime, o njenoj tužnoj sudbini malo se zna, a sada su isplivali manje poznati detalji. Pevačica je u mladosti ostala bez oca, od kojeg je, kako kaže njena majka Ana, pevačica nasledila izgled i karakter. Severinin otac, Sever Vučković bio je vozač kamiona u Elektrodalmaciji. Rodio se u Splitu, gde je upoznao njenu majku Anu, rodom iz Drniša. Ona je bila konobarica.

Severina je sa starijim sestrama Zdenkom i Marijanom teško prihvatila preranu smrt oca za kojeg je bila jako vezana. Međutim, pevačica je izgubila još nekoliko bliskih osoba i prijatelja tokom života.

I sama Severina borila se sa zdravstvenim problemima, pa je 2006. operisala glasne žice, a zbog oštećenja hrskavice su je operisali 2010. godine, potom 2014. Pevačica tvrdi kako joj je najsnažnija podrška bio njen suprug Igor. Ipak, upravo zbog venčanja s njim više ne razgovara sa sestrom Zdenkom.

- Ne podržavamo sve ovo, Srbi su protiv nas vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sad vode psihološki. Moja sestra odgojena je u hrvatskoj moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim se za njeno zdravlje i sreću - rekla je tada Severinina starija sestra.

Pevačica se 2014. godine privremeno povukla sa scene jer je morala da operiše koleno. Povredila se plešući na sceni. I danas zbog toga trpi posledice, ali redovno ide kod lekara koji joj saniraju bol.

Izvor: Kurir.rs/24sata.hr

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.