Štrand Summer Fest: Danas turnir u basketu i besplatan trening sa Tajsom!

_ADR8980_ADR8972_ADR8991

Kao i prethodnih subota, i ove smo birali najbolju domaćicu. Bilo je tu pita od jabuka, orasa, višanja, iako je bilo veoma toplo, sve smo morali da probamo, a žiri u sastavu Karmen Krivokapić vlasnica restorana Arhiv i Zorica Štrboja iz udruženja Štrandaroši, izabrao je pobednicu, Radmilu Vujnović. Specijaliteti su mogli da se kupe po povoljnim cenama, a sve što nije prodato, donirali smo Prihvatilištu za beskućnike u Futogu.

_ADR9175_ADR9194_ADR9197_ADR9207_ADR9213_ADR9246_ADR9252_ADR9272_ADR9280_ADR9301

Od ove subote, pa svake naredne, vežbajte besplatno zumbu sa nama. Zumba sa Mimom, powered by Rosa, odlično je prijala na platou ispod Mosta slobode, u hladu i sa sasvim dovoljno vetra. Vežbali su i mladi i stariji. Obavezno nam se pridružite i sledeće subote.

_ADR9339_ADR9347_ADR9369_ADR9372_ADR9390_ADR9469

Za kraj dana, razmrdali su nas sjajni nastupi grupe Muzika srca i muzika po izboru DJ Orange Mana.

Danas od 15h se družimo sa najmlađima na dečijoj radionici. Dođite na plato ispod Mosta slobode, pripremili smo vam kreativne igrice.

Od 17h nagrađujemo najbolje u basketu i to kartonom Jelen piva. Dođite na Štrand Summer Fest, prijavite se na licu mesta i učestvujte u turniru u basketu, čeka vas osvežavajuća nagrada našeg sponzora.

Ova nedelja rezervisana je za trening sa Markom Tajsom. Od ove nedelje, pa svake sledeće od 18h, vežbaćemo sa Tajsom, a danas je na redu Body Combat.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017, a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici –Štrand Summer Fest

Pogledajte još