Štrand Summer Fest: Danas turnir u basketu i besplatan trening sa Tajsom!

_ADR8980_ADR8972_ADR8991

VIDI JOŠ...

Za kraj dana, razmrdali su nas sjajni nastupi grupe Muzika srca i muzika po izboru DJ Orange Mana.

Danas od 15h se družimo sa najmlađima na dečijoj radionici. Dođite na plato ispod Mosta slobode, pripremili smo vam kreativne igrice.

Od 17h nagrađujemo najbolje u basketu i to kartonom Jelen piva. Dođite na Štrand Summer Fest, prijavite se na licu mesta i učestvujte u turniru u basketu, čeka vas osvežavajuća nagrada našeg sponzora.

Ova nedelja rezervisana je za trening sa Markom Tajsom. Od ove nedelje, pa svake sledeće od 18h, vežbaćemo sa Tajsom, a danas je na redu Body Combat.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017, a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici –Štrand Summer Fest

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.