ISPOVEST KOREJSKE MANEKENKE: Plastične operacije su mi uništile život

Od svoje 28. godine, Mioku je počela da posećuje plastične hirurge, a njena zavisnost je postepeno postajala sve veća.

Ubrzo se preselila u Japan, gde je nastavila da radi operacije na licu, koje je sve više poprimalo otečen i neprirodan izgled.

Mioku je brzo sebe dovela do faze neprepoznatljivosti. Iako se okolina zgrožavala, ona je mislila da je prelepa, ali da joj fali još samo jedna operacija.

Zbog silnih korekcija lekari su odbijali njene zahvate, a svi se složili da pati od velike zavisnosti.

Korejka se potom vratila u svoj rodni grad, a roditelji su je zbog silnih deformacija odmah odveli na tretman za lečenje zavisnosti. Ona je kratko išla na sense, pa se ubrzo vratila starom načinu života.

Tada je uspela da pronađe hirurga koji je pristao da joj daje silikonske injekcije, koje je mogla da nosi i kući, kako bi ih sama ubrizgvala u lice. Mioku je korekcije radila sama, a kada su se zalihe silikona istrošile krenula je da ubrizgava jestivo ulje.

To je bio fatalan korak, jer joj se faca totalno izobličila pa su joj deca, zbog nesrazmernosti tela i glave, dala nadimak Ventilator.

Nekadašnja manekenka se kasnije pojavila u jednoj televizijskoj emisiji, kada je govorila o svom iskustvu sa estetskim zahvatima. Ona je tada istakla da bi dala sve da joj se vrati njeno staro lice.

Mnogi gledaoci su se sažalili na njenu sudbini, pa su rešili da skupe novac kojim bi mogla da smanji lice.

Hirurzi su tokom prve operacije sa njenoo lica uklonili 60 grama silikona i ulja, kao i još 200 grama sa predela vrata. Kasnije su usledili zahvati prilikom kojih je pokušano da joj se vrati staro lice. Ipak, iako je vraćena normalna veličina, ožiljci su ostali.

Izvor: Super žena

Pogledajte još