SMISLILA ORIGINALNO IME: Dara kumuje Aninoj i Rastinoj bebi

Pevačica je bila prva folkerka koja je reperu pružila priliku da pokaže svoj talenat, pa joj je Đurić uradio nekoliko megahitova koji se i danas slušaju. Posle uspešne saradnje s Bubamarom, Rastu su počele da angažuju i druge pevačice da im piše pesme, a među njima i Nikolićeva.

Dara kaže da bi bila presrećna kada bi je reper i njena koleginica pitali da krsti njihovo dete. Iako se Rasta i Ana prepiru da li da ćerku nazovu Tara ili Drina, kuma Dara je izabrala treće ime!

- Baš bih volela da im budem kuma. Ja sam ih, bre, upoznala! Anin brat Marko me je zvao i zamolio da ih spojim! Ja sam mu dala broj telefona i tako je počelo. Njihovu devojčicu bih nazvala Rastana - kaže Dara s osmehom i dodaje:

- Sigurna sam da će njihova ćerkica biti najslađa devojčica. Ali čisto sumnjam da će mene zvati da im budem kuma jer Ana ima dugogodišnju prijateljicu Tijanu Todorović, s kojom se i ja družim.

Rasta je u jednoj emisiji nedavno prvi put ispričao kako je smuvao Anu.

- Ona je došla nezadovoljna svojim prethodnim singlovima, bila je u fazonu: Hoću da menjam sve, radite šta god hoćete. Uzeo sam da radim s njom jer mi je bilo zanimljivo da eksperimentišem - rekao je reper i dodao da su varnice između njih odmah sevnule:

- Na samom početku mi se svidela. Ostao sam duže u studiju da nešto radim i od tog momenta smo nerazdvojni.

Đurić je priznao da je bilo teško sakriti venčanje od najbližih, čak i od Aninog brata.

- Nismo želeli da nam neko drugi ukrade taj momenat, hteli smo da to uradimo i negde drugde, ali to se ne bi važilo po našim zakonima, pa smo uradili na Voždovcu. Sve je bilo brzo, odmah posle venčanja otišli smo na nastup - završio je reper.

Umesto da poslednje dane pred porođaj provede kod kuće u Beogradu, Ana je rešila da s mužem otputuje u tropske krajeve.

Izvor: Kurir

Pogledajte još