SMISLILA ORIGINALNO IME: Dara kumuje Aninoj i Rastinoj bebi

Pevačica je bila prva folkerka koja je reperu pružila priliku da pokaže svoj talenat, pa joj je Đurić uradio nekoliko megahitova koji se i danas slušaju. Posle uspešne saradnje s Bubamarom, Rastu su počele da angažuju i druge pevačice da im piše pesme, a među njima i Nikolićeva.

Dara kaže da bi bila presrećna kada bi je reper i njena koleginica pitali da krsti njihovo dete. Iako se Rasta i Ana prepiru da li da ćerku nazovu Tara ili Drina, kuma Dara je izabrala treće ime!

Baš bih volela da im budem kuma. Ja sam ih, bre, upoznala! Anin brat Marko me je zvao i zamolio da ih spojim! Ja sam mu dala broj telefona i tako je počelo. Njihovu devojčicu bih nazvala Rastana – kaže Dara s osmehom i dodaje:

Sigurna sam da će njihova ćerkica biti najslađa devojčica. Ali čisto sumnjam da će mene zvati da im budem kuma jer Ana ima dugogodišnju prijateljicu Tijanu Todorović, s kojom se i ja družim.

Rasta je u jednoj emisiji nedavno prvi put ispričao kako je smuvao Anu.

Ona je došla nezadovoljna svojim prethodnim singlovima, bila je u fazonu: Hoću da menjam sve, radite šta god hoćete. Uzeo sam da radim s njom jer mi je bilo zanimljivo da eksperimentišem – rekao je reper i dodao da su varnice između njih odmah sevnule:

Na samom početku mi se svidela. Ostao sam duže u studiju da nešto radim i od tog momenta smo nerazdvojni.

Đurić je priznao da je bilo teško sakriti venčanje od najbližih, čak i od Aninog brata.

Nismo želeli da nam neko drugi ukrade taj momenat, hteli smo da to uradimo i negde drugde, ali to se ne bi važilo po našim zakonima, pa smo uradili na Voždovcu. Sve je bilo brzo, odmah posle venčanja otišli smo na nastup – završio je reper.

Umesto da poslednje dane pred porođaj provede kod kuće u Beogradu, Ana je rešila da s mužem otputuje u tropske krajeve.

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.