LADIVAL - medicinski preparati za sunčanje i najosetljivije kože

INFRA CRVENO ZRAČENJE (IR-A) - Manje je poznato da je u poređenju sa UVA, UVB zračenjem, infra crveno zračenje (IR-A) jače, prodire najdublje u kožu i opasnije je. IR-A zračenje oštećuje DKN ćelija naše kože, i tako povećava rizik od pojave kancera kože. Dovoljno je da samo jednom u dve godine “izgorite na suncu”, da bi se taj rizik utrostručio!

Ladival je jedinstvena linija na tržištu koja pruža zaštitu i od štetnog infra crvenog zračenja (IR-A). Ladival štiti osetljivu kožu od pojave fleka, crvenila i osipa, kao i suncem izazvanog starenja, jer ima sve potrebne UV-A, UV-B i IR-A filtere. Posebno je prilagođena osobama koje imaju alergijske reakcije na sunce, jer ne sadrži konzervanse, parabene, ulje, PEG emulgatore, parfem, boje, kao ni veštačke – sintetske filtere.

Ladival linija sadrži i enzim Phytoliase koji je odgovoran za “popravku oštećenja” na DNK u ćlijama kože, nastalih pod uticajem štetnog zračenja sunca. Ladival proizvodi za negu posle sunčaja dodatno sprečavaju isušivanje kože i neguju je.

LADIVAL SAVETI ZA PRAVILNU ZAŠTITU OD SUNČEVOG ZRAČENJA:

• Odabrane zaštitne kreme koristiti svakodnevno, ako ste izloženi suncu više od 10 minuta. Kremu ponovo nanosti na svakih 1,5-2 sata.
• Ponavljati premazivanje zaštitnim sredstvom nakon kupanja, znojenja ili brisanja peškirom.
• Obratiti paznju da odabrana krema za sunčanje, osim od UVA i UVB zračenja, štiti i od infracrvenog (IR-A) zračenja koje je takođe štetno za kožu, jer prodire najdublje u njenu strukturu
• Bilo bi najbolje da zaštitna krema ne sadrži veštačke hemijske filtere kao zaštitu od sunčevog zračenja, bolje rešenje su svakako mirkopigmenti.
• Ne produžavati sunčanje zbog korišćenja većeg faktora.
• Izbegavati izlaganje suncu u periodu od 10h do 16h.
• Prilikom boravka u hladovini zaštita od Sunca je takođe potrebna.
• Iako ste pravilno naneli kremu koja vas čuva od sunčevog zračenja, koristiti i ostala zaštitna sredstva – naočare za sunce, šeširi, suncobran, pamučne majce sa dugim rukavima, voda za piće...

Kolekcija za sunčanje Ladival je nemačka medicinska linija, vrhunskog kvaliteta i proverenog dejstva, iza koje u Srbiji stoji kompanija Hemofarm. Ladival je ujedno i najprodavanija linija medicinskih proizvoda za zaštitu od sunca u Nemačkoj, pa je odlična preporuka za adekvatnu zaštitu kože od štetnog zračenja sunca i bezbedan način postizanja preplanule boje.
Ladival je tu, zato uzmite samo najbolje od sunca!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.