U prodaji ulaznice za ranoranioce za INmusic #13!

Prve fanovske ulaznice bile su puštene u prodaju na ulazu u INmusic festival #12 i u festivalskom kampu te su rasprodate u rekordnom vremenu.

Ulaznice za ranoranioce za INmusic festival #13 dostupne su putem službenog festivalskog webshopa. Cena festivalske ulaznice za ranoranioce iznosi samo 300 kuna (+ troškovi transakcije), a mogu se kupiti isključivo putem službenog INmusicovog webshopa, dok su ulaznice za ranoranioce za INmusic festivalski kamp, čija vrata će biti otvorena od 22. do 29. juna 2018. godine, dostupne po ceni od 200 kn (+ troškovi transakcije) takođe putem festivalskog webshopa.

Svima koji ne žele propustiti svoj najdraži festival - i to po najpovoljnijoj ceni, preporučuje se da svoju festivalsku ulaznicu osiguraju što pre, spreme je na sigurno te prate festivalske najave koje će nesumnjivo razveseliti mnoge!

Publika iz celog sveta oduševljena je uređenjem INmusic festivala te jedinstvenom atmosferom I sadržajima festivala. INmusicova replika Teslinog tornja ponosno stoji na Jarunu te je svojevrsni podsetnik na prethodna sjajna festivalska izdanja, ali i svakodnevni poziv za nadolazeći INmusic #13. INmusicov toranj ponovo će zasvetleti u čast velikim muzičarima i ljudima koji čine svet boljim i lepšim. Nakon ovogodišnjeg rasprodanog, najposećenijeg i najspektakularnijeg izdanja, INmusic festival raduje se novim izdanjima, novim izvođačima i još mnogobrojnijoj publici.
Vidimo se od 25. do 27. juna 2018. godine - na trinaestom INmusic festivalu!

Pogledajte još