KUPKO SE ODMOTAVA: Zoran Cvijanović nije prevaren?

Sud je ispitujući ovaj akt našao da nema mesta optužbi. Međutim, ta odluka nije konačna, pošto je Prvo tužilaštvo blagovremeno uložilo žalbu Apelacionom sudu u Beogradu, o kojoj još nije odlučeno.

Krivičnu prijavu protiv Josifova, Cvijanović je podneo pre nepune dve godine, zajedno sa bratom Nebojšom Vranešom, kojom su ga teretili za prevaru i uzimanje dela vlasništva u zajedničkoj firmi Set reciklaža. Ove tvrdnje, Josifov je negirao prilikom saslušanja u Tužilaštvu.

Prema onome što je ranije objavljeno, Cvijanović i Vraneš pokrenuli su posao vezan za reciklažu u koji su naknadno uključili i Josifova. Navodno, problem je nastao kad se Cvijanović na njegovu molbu odrekao svog udela u Set reciklaži kako bi se podigao kredit. Međutim, pozajmica nije uzeta, a Josifov je odbio da glumcu vrati njegov deo firme. Problem je nastao i kad je, navodno, Cvijanović Josifovu dao svoju ušteđevinu, koju ovaj takođe nije vratio. Zbog toga je, kako tvrdi popularni glumac, ostao i bez stana, jer nije imao para da isplati preduzimača od koga je kupio tu nekretninu, a spominjala se cifra od 70.000 evra.

Josifov je tvrdio da mu glumac nikada nije bio partner u poslu, da nikada nije bio vlasnik, suvlasnik, zaposlen, niti angažovan od strane Set reciklaže. Naveo je i da je pravosnažnom presudom Privrednog suda od 25. marta 2015. godine to i potvrđeno, kao i da je Apelacioni sud odbio Cvijanovićev i Vranešov zahtev da se upišu kao suvlasnici.

Glumac Zoran Cvijanović nije želeo da komentariše presudu Prvog osnovnog suda.

Taj slučaj nisam nikad komenatrisao, pa neću ni sad. Hvala što ste pozvali – kratko je rekao Cvijanović.

Izvor: Novosti

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.