PORTAL NADLANU.COM VAS VODI NA BALKAN DISCO TRAIN - DISKO VOZ 2017

Sa zadovoljstvom najavljujemo dva polaska jedinstvenog DISKO VOZA u vožnju na relaciji Beograd - Bar/ Budva - Beograd, i to u terminima 28/30. jul i 25/27. avgust 2017.

Atrakcija DISKO VOZ predstavlja žurku u neprekidnom trajanju od 36 sati, tokom koje će sedam veoma popularnih domaćih DJ-eva miksovati žanrovski raznovrsnu muziku: Techno, House, R’n’B, Funky, Rock’n’Roll,..

Cela avantura se praktično sastoji iz 3 dela:

Prvi deo kreće u petak uveče u 21h putovanjem vozom iz Beograda u pravcu Bara, tokom kojeg će se na dva kraja kompozicije nalaziti vagoni sa DJ miks pultom, na kojima će se istovremeno vrteti različita muzika. Ako voz posmatramo kao veliki pokretni noćni klub, onda možemo reći da će se na dva stejdža istovremeno smenjivati DJ-evi.

Drugi deo avanture počinje ujutru u 09h po stizanju voza u Bar, odakle će se veseli putnici prebaciti autobusima u Budvu i na tamošnjoj plaži (čija lokacija se krije kao iznenađenje) će se odmah nastaviti luda žurka, ali ovog puta će se svih sedam DJ-eva (4 devojke i 3 momka) se smenjivati za jednom mixetom, na svakih sat vremena.

Putnici će imati izbor kako će provesti ceo taj dan: plesati uz DJ-eve na pesku ili u plićaku, sunčati se i prespavati dan na plaži čekajući noćno ludovanje, zaroniti i zaplivati kroz morske talase, ili otići u obezebeđen smeštaj za dnevni odmor gde će se istuširati pa utonuti u san.
I u subotu uveče stižu završnih 12 sati ludovanja...

Putnici se autobusima vraćaju za Bar na železničku stanicu, odakle u 21h Disko vozom kreću nazad za Beograd. U vozu već uigran raspored sa dva stejdža u muzički podeljenom vozu na dve polovine.

Posle 36 sati vesele muzičke avanture voz u nedelju ujutru u 09h ulazi beogradsku železničku stanicu.

Atraktivni tim DISKO VOZA čine:

- DJ Munja (Dejan Reljić)
- DJ Playa (Dejan Rakić)
- DJ Maus Maki (Marko Matijević)
- DJ Kobazz (Miloš Pavlović)
- DJ Nadežda Dimitrijević
- DJ Shustera (Irena Krstić)
- DJ Dea Magna (Andrea Jovanović)
- DJ Kiki (Aleksandar Puškaš)
- DJ Ninela Radonjić

Vozne karte se mogu kupiti “online” posredstvom agencije DD Tickets, ili kao klasične karte u 125 prodajnih objekata Win Win Shop širom Srbije.

Internet prodaja preko http://www.ddtickets.rs/ omogućava 3 načina komforne prodaje:
- Karte Vam mogu stići poštom na kućnu adresu;
- Možete ih dobiti meilom i sami odštampati;
- A mogu Vam stići i direktno u Vaš mobilni telefon.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.