Štrand Summer Fest: Danas kreativna dečija radionica u saradnji sa Galerijom Matice srpske

_ADR0012_ADR0023_ADR0028_ADR0037_ADR9926_ADR9931_ADR9949_ADR9962_ADR9974_ADR9985

Šef stručnog štaba FK Vojvodine Radoslav Batak i prvotimci Emil Rockov, Uroš Stamenić i Džosef Bempah juče su se družili sa navijačima na Štrand Summer Festu, podelili im prigodne poklone i pozvali ih da u četvrtak dođu na “Karađorđe” i podrže Vošu protiv Ružomberoka. Pojavljivanje dela ekipa izazvalo je posebno interesovanje najmlađih navijača koji su se fotografisali sa igračima i uzimali autograme. Organizovano je i malo takmičenje u pimpovanju, pri čemu su pobednicima uručene lopte, dres FK Vojvodina, kao i ulaznice za utakmicu protiv Ružomberoka. Voši želimo mnogo sreće na sutrašnjem meču.

_ADR0066_ADR0074_ADR0120_ADR0094_ADR0108

U hladu plato ispod Mosta slobode, taman u vreme kada treba da se sklonimo sa jakog sunca, uživali smo u aukstičnoj svircli Lulu dua koji čine Boris Tatalović i Tatjana Stricki.

_ADR0134_ADR0154_ADR0193_ADR0197_ADR0215_ADR0302_ADR0313

Momci su juče učestvovali u turniru u basketu i borili se za osvežavajuću nagradu - karton hladnog Jelen piva. Pobednici jučerašnjeg turnira su ekipa Budućnost koju čine Milan Simin, Nikola Pešić i Goran Vidović.

Danas od 17h pozivamo roditelje i najmlađe na dečiju kreativnu radionicukoju organizujemo u saradnji sa Galerijom Matice srpske. Dođite da se družimo, budemo kreativni...

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017, a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici –Štrand Summer Fest

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.