Završen treći po redu Balkan Tube Fest! Više desetina hiljada dece je za vikend upoznalo svoje jutjub idole!

Dušan Srbljak, jedan od organizatora, na svom profilu na Fejsbuku je napisao između ostalog i sledeće:

- Drago mi je što su po prvi put državnici primetili to nešto što se zove BTF. Vidim reakciju, vidim da po prvi put slušaju, a to je prvi korak. Još je dug put, tek sledi teško, ali verujem da možemo opet bolje, pa ko zna možda ćemo jednog dana imati priču koja će se generacijama prepričavati!.

U nedelju uveče, na Mts Balkan Tube Festu se premijerno prikazao BTF film nakon čega je i zvanično završen ovogodišnji festival. Glavni naratori u filmu bili su upravo i organizatori – Dušan Srbljak i Aleksandar Leštarić.

Milica Perić, takođe jedan od organizatora, uz fotografiju na Instagramu, dala je i svoj osvrt:

- #mtsbalkantubefest2017 je završen, sati i sati fotkanja, stajanja, dani ludila i umora, meseci pripremanja, ali je sve vredelo kada vidim vaše osmehe i čujem komentare da su vam ovo bili najbolji dani u životu! Osećaš se ponosno kad uz ekipu pravih prijatelja, Cileta, Duleta i Mirdžane, napraviš nešto što istinski voliš i uspeš da preneseš ljubav na ostale! Širite ljubav, a ne rat, mislim da je @balkantubefest to pokazao milion puta i želim da pozdravim fantastičnu ekipu, da ih ne tagujem sve, za koje možda vi ne znate, ali su se potrudili da sve bude savršeno!


Mirjana Vladisavljević sa čela organizacije ne krije oduševljenje ovogodišnjim odazivom publike:

- Opravdali smo očekivanja i ovaj put i mnogo smo srećni zbog toga. Podigli smo lestvicu za još jedan nivo jer je ovogodišnja manifestacija prikupila više partnera, više zainteresovanih medija i bolju organizaciju samog događaja. Takođe, program je bio kompleksniji i sveobuhvatniji, dok je učesnike činio veći broj jutjubera nego prethodne godine. Sve je proteklo u najboljem redu iako je Sava Centar bio dupke pun. I posle svega, zadovoljstvo mi je da vidim sve te osmehe i zadovoljna lica maldih ljudi i njihovih roditelja, kao i mnogobrojne poruke zahvalnosti putem društvenih mreža, jer je upravo to i cilj.

Mts Balkan Tube Fest je festival za mlade i njihove roditelje, a bavi se regionalnom jutjub scenom koja je, inače, treća na svetu.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.