Poznati pokazali tenisko umeće: Održan Stella Artois Celebrity Cup na Malom Kalemegdanu

Svoje bravure u belom sportu pokazali su poznati glumci, pevači, voditelji i sportisti. U takmičarskom delu nadmetali su se Kiki Lesendrić, Niggor, Igor Miklja, Milan Bošković, Aleksandar Gajšek i Vuk Brajović, dok su u revijalnom delu turnira odličnu igru pokazale dveJelene, Jelena iz grupe Zana i Jellena kao i Goga Grubješić.

stella2

Osim u odličnim teniskim servama, zvanice su imale priliku da uživaju u dobroj atmosferi poput one sa Vimbldona, uz savršeno servirano Stella Artois, koje je inače i zvanično pivo prestižnog turnira u Londonu.

stella3

Za sve one koji žele da budu deo Stella Artois teniske priče, a da pritom osvoje jednu od 2000 atraktivnih teniskih nagrada, svoje umeće u serviranju mogu da okušaju u okviru Stella Artois letnje promocije koja traje od 26. juna do 6. avgusta.

stella4

stella5

Mehanizam za učešće je krajnje jednostavan. Kupovinom bilo koja tri Stella Artois piva u svim Roda i IDEA prodavnicama, potrošači dobijaju KOD na fiskalnom isečku koji mogu da iskoriste prilikom registracije na sajtu servirajzanagradu.rs gde će imati priliku da odigraju tenisku igricu i osvoje teniski reket, torbu, majicu ili čašu.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.