SVE ZA PUBLIKU: Nataša zbog novog albuma u dugovima do guše!

Novosadska barbika je prošle godine objavila album, a sve pesme jako su se dobro zavrtele i odlično su prihvaćene kod publike. To joj je bio dodatni motiv da počne da razmišlja o novim pesmama, a odmah je počela sa pregovorima.

- Nataša godinama poverenje poklanja Braji i kumu Alenu Stajiću, inače frontmenu njenog benda, te se i ovaj put odlučila za isto. Međutim, novina je da će na novom albumu raditi i strani autori - dodaje izvor.

Pevačica je zbog albuma ponovo digla kredit, i to u iznosu od 20.000 evra.

- S tim iznosom pokriće deo troškova koje priprema, realizacija i finalna produkcija zahtevaju - kaže izvor blizak pevačici.

Ipak, Bekvalčeva zna šta znači život u kreditima te je i ovaj put bila veoma oprezna i podigla je tačno onoliko koliko će u roku moći da vrati.

- Njoj je jasno da će za ceo poduhvat morati da izdvoji popriličnu sumu, ali poznato je da Nataša ne žali para kada je karijera u pitanju. Pre nego što izbaci album, ona će uskoro publiku obradovati novim singlom “Crta” - završava priču izvor.

Nataša Bekvalac je 2014. godine podigla kredit kako bi snimila pesmu. Autori te pesme su Nataši garantovali da će imati hit, pa ona nije žalila. Poznato je da ona ulaže u svoje albume i pesme, a kako tada nije imala dovoljno novca, ona se za pomoć obratila banci. Taj kredit je Nati bio odobren, a ona je snimila pesmu koju je tada toliko želela.

Da joj pored poslovnog polja i u ljubavi sve cveta jasno je na svakom njenom javnom pojavljivanju na kojem ne krije širok osmeh. Razlog tome je što je pevačica nedavno otpočela zajednički život sa IT stručnjakom Lukom Lazukićem. Luka se uselio u Natašin stan na Dedinju, u kojem pevačica živi sa ćerkom Hanom. Hana se odlično slaže sa Lukinom ćerkom iz prvog braka Irom i njih dve su postale prave prijateljice. Par je nedavno bio na Ibici, a planiraju i zajedničko letovanje.

Izvor: Blic.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.