NEOBIČNO I INTRIGANTNO: Da li biste probali astralni seks?

Kada je reč o zahuhtavanju strasti u krevetu, mnoge žene su spremne da se služe seks igračkama ili probaju neke od sado-mazo igrica.

Iako se možete zabaviti na razne načine, te pronalaziti nove poze koje donose dodatni nivo uzbuđenja, ponekad je dobro okrenuti se trendovima.

Sudeći po pisanju stranih portala, u poslednje vreme je poraslo interesovanje parova za astralni seks koji pruža neverovatno vantelesno iskustvo dok imate seks.

Astralna projekcija se najčešće opisuje kao osećaj koji se javlja kada sanjate i u isto vreme osećate da padate, pre nego što se vaše telo probudi.

Astralni seks je kombinacija ovog trenutka i seksualnog odnosa. Tvrdi se da stvara neverovatno intimno iskustvo dok duša putuje van tela, piše Meri Kler.

Guru za astralna putovanja Stiv Džons veruje da svi ljudi imaju mogućnost da imaju vantelesni seks sa drugom dušom. Umesto da se fokusira na fizičko, astralni seks u prvi plan povezuje dve duše, na dubljem, duhovom nivou.

- Povratna reakcija je veoma važna prilikom seksualnog odnosa, i to je nešto što je zaboravljeno u fizičkom svetu - objašnjava Džons.

Kako da imate astralni seks?

Prema Keen.com, najbolji način da imate astralni seks je da legnete dole i opustite se što više možete, sve dok ne postignete meditativno stanje. Zatim zamislite svoju dušu koja sedi, bez pomeranja vašeg fizičkog tela.

Kada vaša duša bude bila slobodna, otići će i naći svog astralnog seksualnog partnera.

To znači, da će se vaše duše prodirati jedna u drugu, pa tako fizički vi i vaš partner nećete morati da se dodirujete.

Izvor: Super žena

Pogledajte još