VRAĆA ISTOM MEROM: Lukas varao Sonju sa Anom Sević?!

Naime, nedeljnik Star je u novom broju objavio priču da je folk pevač Aca Lukas, kada je saznao da ga je supruga Sonja Vuksanović prevarila sa bivšim košarkašem Markom Jarićem, odlučio da joj vrati, pa je nju prevario sa Sevićevom, sa kojom se tajno viđao u jednom hotelu.

Takođe, dnevni list Srpski telegraf je pisao o ovoj preljubi Lukasa i Sevićeve, koja je udata za pevača Darka Lazića. Prema njihovim informacijama, tajna šema između Lukasa i Ane trahe već duže vreme, pa su je nedavno obnovili kako bi se pevač osvetio nevernoj ženi.

Da u ovoj priči možda ima istine pokazuje i sadržaj Instagram naloga voditeljke muzičkog takmičenja za decu. Iako Sevićeva mahom na svoj Instagram profil stavlja svoje selfije, ili fotografije i video snimkle sa suprugom Darkom i ćerkom Lorenom, ipak postoji i jedan video koji iskače iz pevačicinog šablona.

Naime, Sevićeva je u novembru prošle godine sa suprugom Darkom bila gost na slavi njegovog kolege Radiše Trajkovića Đanija. Aranđelovdan je u domu Trajkovića protekao u veseloj atmosferi i sa mnogo poznatih ličnosti, a među njima se našao i Aca Lukas. On je otpevao svoj hit Voliš li me, a Ana je rešila baš njega da snimi i stavi ga na svoj profil na Instagramu.

Izvor: puls

Pogledajte još