Riblja Čorba i brojni Zaječarci podržali humanitarnu akciju „Ošišaj kosu – budi rOKer“!

Humanitarna akcija Ošišaj kosu - budi rOKer, u organizaciji Zaječarskog piva i Zaječarske gitarijade, održana je na centralnom gradskom trgu, kako bi se pružila podrška za žene obolele i lečene od raka dojke iz udruženja „Budimo zajedno.
Za svaki centimetar ošišane kose Zaječarsko pivo je doniralo centimetar perike za žene, a među najvećim donatorima bili su i članovi jednog od naših najpoznatijih rok bendova „Riblja Čorba.

Celokupna postava Čorbe, nakon spektakularnog koncerta na Gitarijadi, poslala je jasnu poruku podrške i solidarnosti ovoj akciji.
- Hvala Gitarijadi i Zaječarskom pivu što su nas pozvali, a obaveza članova Riblje Čorbe je da pomažemo kada smo god u prilici da učinimo nešto dobro. Vicko i Džindžer su bili među prvima u redu za šišanje, a bio je to prvi put da su došli kod frizera posle ravno tri godine. Mi rokeri nemamo taj običaj da se često šišamo, ali bilo nam je drago da ovog puta promenimo taj trend - rekao je Bora Đorđević, frontmen Čorbe.

Frizeri iz Saveza frizera Srbije su tokom celog dana akcije besplatno šišali posetioce Gitarijade, a sa svakim novim centimetrom kose rasla je podrška, ali i donacija članicama Udruženja.

O brendu Zaječarsko pivo
Zaječarsko pivo je brend sa dugom tradicijom i nasleđem, a vrhunski kvalitet koji ga decenijama odlikuje stvorio je od njega brend koji predstavlja ponos regiona. Zaječarsko pivo je simbol timočkog regiona i istočne Srbije, a dobra receptura i reputacija doprineli su da izađe van regionalnih granica. Svojom prepoznatljivom crvenom etiketom, retro bocom i nadasve jedinstvenim ukusom, Zaječarsko pivo je osvojilo potrošače širom Srbije, a u zemljama regiona sve više mu poklanjaju svoje poverenje.

O kompaniji HEINEKEN
HEINEKEN je najrasprostranjeniji proizvođač piva na svetu i ima vodeću ulogu u razvoju i marketingu premium pivskih brendova i cidera. Više od 250 međunarodnih, regionalnih, lokalnih i posebnih vrsta piva i cidera, predvođenih Heineken® brendom, čine snažan portfolio kompanije. Posvećeni smo inovacijama, dugoročnim investicijama u naše brendove, dobro organizovanoj prodajnoj egzekuciji i fokusirani na efikasno upravljanje troškovima. Kroz program „Stvaramo bolji svet“, održivost čini sastavni deo poslovanja i pruža dodatnu vrednost za sve naše stejkholdere. HEINEKEN ima stabilnu i dobro izbalansiranu geografsku rasprostranjenost i zauzima liderske pozicije, kako na razvijenim tržištima, tako i na tržištima u razvoju. Broj zaposlenih iznosi 73,000, a kompanija posluje u 167 pivara, sladara i drugih proizvodnih pogona u više od 70 zemalja. U Srbiji, kompanija HEINEKEN Srbija predstavlja proizvođača piva koji aktivno posluje u dve pivare, Zaječaru i Novom Sadu. Portfolio brendova čine: Heineken, Amstel Premium Pilsener, Kapuziner, Krušovice, Newcastle Brown Ale, Sol, Strongbow, Zaječarsko, Zaječarsko Crno, Laško, Weifert, PilsPlus i Master pivo.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.